Theater Artemis: De onzichtbare man (4+)

Wanneer:
1 maart 2023 @ 14:30 – 15:30
2023-03-01T14:30:00+01:00
2023-03-01T15:30:00+01:00
Waar:
De Lieve Vrouw
Lieve Vrouwestraat 13
3811 BP Amersfoort
Kosten:
€ 12,50

“Geniaal”, oordeelde NRC over de vorige kleutervoorstelling van René van ‘t Hof en Jetse Batelaan. En nu zijn ze terug met hun onnavolgbare logica en humor. Twee artiesten, een theatertechnicus en een muzikant wachten op het begin van hun voorstelling. Alles is er, maar waar blijft toch het publiek? Al snel blijkt dat er meer dingen onzeker zijn.

Want, wie speelt er op die piano? Van wie is dat koffiebekertje dat door de lucht zweeft? En welk spook gaat er daar met het verlengsnoer vandoor? Zijn ze er zelf eigenlijk wel? En kun je dat echt zien, of moet je dat maar geloven? De onzichtbare man gaat over alles dat je niet ziet. En stiekem ook over hoe fijn het is om niet gezien te worden.

Jetse Batelaan regisseerde in 2014 ‘De man die alles weet’. Een kleutervoorstelling waarin René van ‘t Hof ouders én hun piepjonge kroost liet bulderen van het lachen. “Geniaal”, oordeelde NRC Handelsblad. Voor ‘De onzichtbare man’ bundelen zij én muzikant Keimpe de Jong opnieuw hun krachten. Een voorstelling voor vierplussers met een onnavolgbare logica en humor die elke kijker op het puntje van zijn stoel zal zetten.

De voorstelling werd genomineerd voor de VSCD Mimeprijs en Gouden Krekel en stond in de selectie van Het Theaterfestival.

Credits
Regie Jetse Batelaan, Spel René Van ’T Hof/René Groothof, Marijn Brussaard, Nimuë Walraven/Kim Karssen, Muziek Keimpe De Jong Ism Arend Niks, Kostuums Liesbet Swings, Lichtontwerp Bart Van Den Heuvel, Assistent Decorontwerp Eva Koopmans, Decorbouw Dik Beets, Marc Van Helden

Foto © Kurt van der Elst

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.