The Inevitables – Het Groot Niet Te Vermijden

Wanneer:
15 februari 2018 @ 20:15 – 22:00
2018-02-15T20:15:00+01:00
2018-02-15T22:00:00+01:00
Waar:
Theater De Speeldoos
Rembrandtlaan 35
3741 TA Baarn
Nederland
Kosten:
26

Het Groot Niet te Vermijden maakt al jaren muziek om naar te kijken en theater om op te dansen. In een verse samenstelling maar volgens aloud en beproefd recept brengt Het Groot hun “dan weer dit dan weer dat” theater.

Ook in hun nieuwe humoristische muziekvoorstelling The Inevitables nemen zij u op bliksembezoek mee langs alle muzikale uithoeken van de wereld. Elk genre waar zij zich aan wagen wordt gebracht met een indrukwekkend muzikaal vakmanschap om vervolgens net zo makkelijk weer kapot gemaakt te worden met één van hun hilarische en onnavolgbare persiflages. Dat de mannen van Het Groot de muziek door de aderen stroomt is u na deze voorstelling wel duidelijk. Dat er aan de heren een steekje los is ook!

Vijf heldhaftige multi-instrumentalisten en een unieke formule laten u een avond lang ontsnappen aan uw eigen sores. Geniet van Het Groot Niet Te Vermijden in hun sprankelende, niet te missen voorstelling The Inevitables

Met: Martin Bakker, Chris Grem, Jochem Kroon, Peter Tinke. Het vijfde, nieuwe bendelid is bij het ter perse gaan van dit boekje nog niet bekend. Maar wel bijna.

• Het Groot Niet Te Vermijden zag u eerder in ons theater met de voorstellingen Shave, Rattle and Roll, For Once In My Live, Save The Last Dance en Long Way Home

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.