The Band’s Choice

Wanneer:
15 februari 2020 @ 19:30 – 22:00
2020-02-15T19:30:00+01:00
2020-02-15T22:00:00+01:00
Waar:
ICOONtheater
Leeghwater 1
3825 MA Amersfoort
Kosten:
€ 17,- / tot 18 jaar € 10,-

Al vele jaren begeleidt een vaste band de gevorderde zangers van Zangstudio Annemiek Maissan tijdens het jaarlijkse theaterconcert, dat altijd uitgaat van een speciaal thema.
Deze band vond het leuk om nu eens hun favoriete liedjes onder elkaar te zetten en de zangers uit te dagen hieruit een keuze te maken. Leider van de band ‘Harrie Herfst’ zegt hierover: “Wij kennen de meeste zangers en hun kwaliteiten inmiddels goed en kozen daarom voor nummers waarvan wij denken dat ze goed bij hen passen en vooral: die wij fantastisch vinden om te spelen!”
Annemiek heeft hen de vrije hand gelaten en het resultaat is te zien en te horen tijdens dit avondvullende concert. Daarin ontbreekt ‘Toto’, de favoriete groep van de pianist natuurlijk niet. Hun ‘Africa’ wordt als openingsnummer gezongen door alle zangers.
Maar er is meer: Popmuziek van nu (Mercy van Shawn Mendes en Almost is never enough van Ariana Grande) en een tijdje geleden (Wicked Game van Chris Isaak en Why tell me why van Anita Meyer) wordt afgewisseld met een echt bandnummer als Ruthless Queen van Kayak, een jazzy versie van Seven Nation Army en een bloedstollend mooi luisterliedje van Toon Hermans.
Behalve de solostukken, zullen er duetten, een trio en meerstemmige koorwerken te horen zijn.
Daarbij wordt het publiek meegenomen in een beeldverhaal dat de totaalbeleving van deze avondvullende, spetterende show compleet maakt.

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.