-afgelast- The Bach Choir & Orchestra: Matthäus Passion

Wanneer:
20 maart 2020 @ 19:00 – 22:00
2020-03-20T19:00:00+01:00
2020-03-20T22:00:00+01:00
Waar:
St. Martinuskerk
Kerklaan 22
3828 EB Hoogland
Kosten:
€ 56,90

Onder leiding van Bach-specialist Pieter Jan Leusink wordt u meegevoerd in de indrukwekkende sfeer van Bachs meesterwerk de Matthäus Passion.
De Matthäus Passion geldt in Nederland als de favoriete compositie in de passietijd en is verankerd bij het Nederlandse publiek. The Bach Choir & Orchestra zijn specialisten in het uitvoeren van deze compositie. De musici in het orkest bespelen authentieke instrumenten uit Bachs tijd en zij behoren tot de top uit Europese barokorkesten. The Bach Choir of the Netherlands wordt geroemd om haar dynamische en expressieve klank. Samen zijn deze musici als geen ander in staat de symboliek, emotie en troost over te brengen aan u als luisteraar.

Solisten
Door de zorgvuldige keuze van internationale solisten ontstaat een sterke basis waarbij ook jong talent zich presenteert op de bühne. Evangelist Adrian Fernandes s is ongeëvenaard ‘verteller’, de Christus-rol wordt door Nederlandse bas Henk van Heijnsbergen op indrukwekkende wijze gezongen. De Russische sopraan Olga Zinovieva en Australische sopraan Bethany Shepherd staan garant voor adembenemende momenten met het Aus Liebe als verstild hoogtepunt. De charismatische bassen Thilo Dahlmann, Jasper Schweppe en tenor Martinus Leusink completeren de uitgelezen cast.

Musici
The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands
Adrian Fernandes, Evangelist
Henk van Heijnsbergen, Christus
Olga Zinovieva, sopraan
Bethany Shepherd, sopraan
Melina Meschkat, mezzosopraan
Annette Stallinga, alt
Martinus Leusink, tenor
Thilo Dahlmann, bas
Jasper Schweppe, bas
Pieter Jan Leusink, dirigent

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.