Tafel van vijf: Perry (15+)

Wanneer:
24 november 2021 @ 20:00 – 21:30
2021-11-24T20:00:00+01:00
2021-11-24T21:30:00+01:00
Waar:
De Lieve Vrouw
Lieve Vrouwestraat 13
3811 BP Amersfoort
Kosten:
€ 15,50 / € 14,50 / € 13,-

Multidisciplinaire ervaring waarin vijf alleskunners je meenemen in een virtuoze trip met live rock, soul, trap en techno, dans en meer…

Zelfexpressie is de rode draad in deze muziek- en dansvoorstelling, waarin danser en maker Perry Gits je meeneemt op zijn persoonlijke reis. Samen met een vier-koppige live band danst hij op een mix van rock, soul, trap en techno een weg naar ultieme vrijheid. De reis gaat door tijd, dimensies, rituelen en tradities naar misschien wel een nieuwe identiteit. Zelfgekozen en buiten regels, normen, verwachtingen of vooroordelen van anderen om. Herken je jezelf of juist niet? Wij nemen je mee, ga zitten en relax.

Perry Gits wint prijs voor “prachtige voorstelling Perry”

Deze totaalbeleving begint in de foyer met de interactieve expo, gevolgd door energizer Jeritza Toney met als hoogtepunt de voorstelling ‘Perry’ en ter afsluiting een aftertalk.

Amsterdamse danser en choreograaf Perry Gits heeft de Culturele Prijs Noord-Holland ter waarde van 15 duizend euro gewonnen. Volgens de jury heeft Gits zich in de moeilijke coronaperiode onderscheiden met zijn “prachtige voorstelling Perry”. De Culturele Prijs Noord-Holland wordt jaarlijks uitgereikt door het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Holland aan een persoon, groep of instelling die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt op het gebied van cultuur, amateurkunst of natuurbehoud.

Met de voorstelling reist de expo ‘Wie ben jij?’ van het Rijksmuseum mee. Jongeren werden begeleid door fotograaf/beeldend kunstenaar Dustin Thierry om in Document Nederland Junior-editie 2020 hun eigen identiteit te ontdekken. Dit heeft geleid tot intieme fotoseries met persoonlijke verhalen.

Foto: Studio Polat

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.