Stream: The Real Dutch Tangoweek

Wanneer:
31 mei 2020 @ 16:00 – 23:00
2020-05-31T16:00:00+02:00
2020-05-31T23:00:00+02:00

Tijdens het Pinksterweekend (31 mei en 1 juni) brengt The Real Dutch Tangoweek de Argentijnse Tango bij je thuis. Met streams vanaf verschillende locaties over de wereld maak je kennis met de muziekstroming die Maxima haar bekende traan bezorgde. Een bijzondere en eenmalige kans om gratis te genieten van de grote namen van over de hele wereld.

Het is niet eerder gedaan. Muzikanten van over de hele wereld samen in een festival voor Argentijnse Tangomuziek. Op eerste Pinksterdag zenden we live uit vanuit de Marienhof in Amersfoort. Een bijzondere programmering, met optredens live vanuit o.a. Amersfoort, Berlijn en Buenos Aires. Een festival om kennis te maken met de nieuwe generatie muzikanten die de Argentijnse Tango een warm hart toedragen.

We beseffen dat er niks gaat boven de ervaring van deze professionals in een intieme en kleine setting waarbij je ze bij wijze van spreken kunt aanraken. Omdat dat helaas niet kan, kiezen we ervoor om deze talenten een groot internationaal podium te bieden. Samen met onze partners verspreid over de hele wereld bieden we deze livestream aan zodat iedereen kan genieten en wij deze artiesten in deze moeilijke periode toch een speelplek en een gage kunnen bieden.

Vanwege het internationale karakter van dit festival, is de voertaal tijdens de livestream Engels.

De stream: >>

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.