September Me Pas

Wanneer:
18 september 2020 @ 12:00 – 23:00
2020-09-18T12:00:00+02:00
2020-09-18T23:00:00+02:00
Waar:
Flint
Coninckstraat 60
3811 WK Amersfoort
Kosten:
€ 100,00

Met een September Me Pas heeft u recht op vier vrijkaarten voor concerten naar keuze tijdens September Me 2020 (18 – 20 september). Zodra het definitieve programma bekend is, ontvangt u van ons bericht en kunt u -vóór de reguliere kaarten in de verkoop gaan- reserveren. Alle combinaties zijn mogelijk (bijv. 4 kaarten voor 4 verschillende concerten, 2×2 kaarten voor 2 concerten etc.). Met de aanschaf van een September Me Pas steunt u het festival in onzekere tijden én bent u verzekerd van plekken in de zaal. We verwachten dat we in september nog rekening zullen moeten houden met de 1,5 meter regel, waardoor de capaciteit beperkt zal zijn. Als dank voor uw steun bieden wij u graag een kwalitatief en avontuurlijk muziekprogramma in een aangepaste en veilige setting.

Bekendmaking aangepast September Me 2020 programma
Het volledige, op de huidige situatie aangepaste September Me programma zal zo snel mogelijk gecommuniceerd worden. Op dit moment kunnen we al wel een aantal namen noemen: Caroline Shaw (USA, Artist in Residence September Me), Ragazze Quartet, Amersfoorts Jeugd Orkest, Tin Men and the Telephone, SOIL muziektheater, Magda Mendes, Neco Novellas & Ernst Reijseger, Pynarello i.s.m. Theater Rotterdam & Marjolijn van Heemstra.

September Me en COVID-19
In een onveranderde wereld zou het Ragazze Quartet, artistiek leider van Kamermuziekfestival September Me, het volledige programma van de vierde editie van het kamermuziekfestival begin mei al gepresenteerd hebben, waarna de kaartverkoop van start zou zijn gegaan. Met In de Geheime Tuin als festivalthema had de organisatie weer een bijzonder, multidisciplinair en actueel programma samengesteld met concerten, voorstellingen, diners en een verdiepingsprogramma voor jong en oud in Amersfoort.

Maar de wereld is niet onveranderd; de wereld staat op zijn kop.
In een een paar maanden tijd is er een nieuwe werkelijkheid ontstaan waartoe het festival, het podium en de musici zich moeten verhouden. De organisatie zet haar lenigheid en creativiteit in om het programma voor September Me 2020 zo aan te passen, dat het publiek op een veilige manier – op 1,5 meter afstand – weer kan genieten van livemuziek. Speciaal voor September Me wordt Flint, Amersfoort van 18 t/m 20 september 2020 omgetoverd tot een weelderige en muzikale festivaltuin waar het ook in deze bijzondere tijd aangenaam en veilig verpozen is.

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.