Schrijverscafé -geannuleerd-

Wanneer:
17 november 2021 @ 19:30 – 22:00
2021-11-17T19:30:00+01:00
2021-11-17T22:00:00+01:00
Waar:
KAdECafé
Eemplein 77
3812 AE Amersfoort
Kosten:
Gratis

Bestsellerauteurs kennen we allemaal wel, maar ken jij lokaal schrijverstalent ook? David van den Bosch interviewt tijdens het Schrijverscafé vier Eemlandse schrijvers over een boek dat recent is verschenen. Hij gaat in op de inhoud en de schrijvers krijgen de kans om hun boek te presenteren. Het volgende Schrijverscafé is woensdag 17 november in het Eemhuis.

Met deze editie:
Gerhard te Winkel uit Leusden over de Kloof
Gerhard te Winkel (Arnhem, 1964) studeerde geschiedenis en filosofie aan de Universiteit van Utrecht. Hij publiceerde een viertal gedichtenbundels en is werkzaam als journalist. Hij leverde bijdragen aan IKON, NOS, SBS 6 en enkele regionale zenders, en als politiek verslaggever schreef hij stukken voor landelijke en regionale kranten. ‘De Kloof’ is zijn prozadebuut.

Carolien Cramer uit Baarn over Dochters van de Nacht
Op 10 juli 2021 verscheen Dochters van de Nacht. Een bijzonder thrillerdebuut van Carolien Cramer. Met het schrijven van haar vierde boek stapte Carolien uit haar comfortzone. Ze verlegde haar focus naar een ander genre en raakte daarmee de juiste snaar.

Vanessa Oosteijen uit Amersfoort over Tussenruimte
Vanessa Oostijen (Stadskanaal, 1980) studeerde Nederlands en Culturele Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Ze begon als redacteur bij Quote en werkte gedurende acht jaar als chef mode en schrijvend redacteur voor het mannenmagazine Esquire. In 2016 zegde ze haar baan op om te schrijven en ging ze aan de slag als freelance illustrator. Ze illustreerde het kinderboek Het Rekenrijk (2017) en tekent wekelijks voor Volkskrant Magazine.

David van den Bosch is schrijver, oud-stadsdichter, theatermaker en verhalenverteller. Met humor en kennis van inhoud praat hij de avond aan elkaar. Natuurlijk is er ruimte voor vragen uit het publiek en kunnen de boeken van de Eemlandse Schrijvers gekocht worden.

Let op: Voor deze activiteit wordt een corona toegangsbewijs gevraagd.

Aanmelden: >>

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.