Sazz Leonore Band

Wanneer:
16 mei 2019 @ 21:30 – 17 mei 2019 @ 00:00
2019-05-16T21:30:00+02:00
2019-05-17T00:00:00+02:00
Waar:
’t Nonnetje
Groenmarkt 3
3811 CP Amersfoort
Kosten:
Gratis

Sazz Leonore wordt gedreven door wat groter is dan ambitie en gedragen door gelauwerde musici. Sazz Leonore (27), Amsterdamse met Franse roots, is ‘een pareltje’ roemen insiders.

Het was logisch geweest wanneer ze na de middelbare school naar het conservatorium was gegaan. Niet dus, ze nam zangles bij onder meer Marjorie Barnes en ze studeerde in Miami.

Een jaar lang werkte de zangeres aan repertoire voor haar album. Met een superbe kleine big band, waarin saxofonist Allard Buwalda en trompettist Ruud Breuls, werd haar debuutalbum ’Reckless Smile’ opgenomen in Studio2 in Blaricum. Een bejubelde release in de Amsterdamse North Sea Jazz Club volgde.

Momenteel staat Sazz met twee songs op de playlist van een Amerikaans Jazz station. Haar debuutalbum komt deze maand uit in de USA. Het repertoire van Sazz: eigen songs gemengd met evergreens van haar idolen Ella Fitzgerald, Billie Holiday, Sarah Vaughan en Michael Bublé.

Een aantal recensies:

Gooi en Eemlander: ‘Sazz Leonore, het grootste talent van haar generatie, een pareltje..’. Het Parool: ‘We gaan veel plezier beleven aan deze zeer talentvolle zangeres…veelbelovend!’

North Sea Jazz: “Als er één vrouw in Nederland is die Michael Bublé kan vertolken met dezelfde elegantie en swing, dan is het wel Sazz Leonore. Ze is dan ook niet voor niets de vocale jazzbelofte van Nederland.”

Line up:
Sazz Leonore – Vocals
Richie Reichelt – Gitaar
Vera Marijt – Piano
Marco van Os – Bass
George Pelupessy – percussie

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.