Rudolphi Producties: Show must go on

Wanneer:
30 november 2021 @ 20:30 – 21:45
2021-11-30T20:30:00+01:00
2021-11-30T21:45:00+01:00
Waar:
De Lieve Vrouw
Lieve Vrouwestraat 13
3811 BP Amersfoort
Kosten:
€ 17,- / € 16,50 / € 15,-

Persoonlijke, uitzinnige en muzikale one-womanshow waarin de Amersfoortse Stephanie Louwrier met een dosis zwarte humor onderzoekt hoe je het leven kan vieren met een cola in je hand.

De afgelopen voorstelling van Stephanie in ons theater was overweldigend goed. En precies om die reden treedt zij nogmaals bij ons op – en dat is dan de allerlaatste voorstelling van haar tournee.

Wat doe je als op alles geproost moet worden en het feest der feesten aanbreekt? Stephanie Louwrier besluit op dat moment te stoppen met drinken. Terwijl de rest van de wereld teruggrijpt naar het oude normaal, gaat Stephanie op zoek naar een nieuw normaal. In deze persoonlijke, uitzinnige en muzikale one-womanshow onderzoekt Stephanie met een goede dosis zwarte humor hoe je het leven kan vieren met een cola in je hand, waarom we zo graag willen verdoven en of dat nou echt zo slecht is. In een arena waar alles kan gebeuren gaat Stephanie als een vechtmachine de strijd aan met haar verslavende talent om overal een feestje van te maken.

‘Show must go on’ is een muzikale, taboedoorbrekende, humoristische, sexy en persoonlijke one-womanshow met muzikant Christiaan Verbeek aan het hoofd van de knoppen. Een feest zonder laatste ronde. Een show zonder tijdslot. Stephanie Louwrier is een rasechte performer ​die moeiteloos theater mixt met televisie of film, rap combineert met ballads en stand up-comedy met poëzie. Inmiddels heeft zij ruimschoots haar sporen verdiend in de theaterwereld.

Foto: Bart-Grietens

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.