PodiumPlus: Marieke Snijders + Wieke Carcia = Choiva!

Wanneer:
26 november 2021 @ 19:30 – 21:30
2021-11-26T19:30:00+01:00
2021-11-26T21:30:00+01:00
Waar:
Artishock
Steenhoffstraat 46a
3764 BM Soest
Kosten:
€ 15,- / leden € 10,-

Choiva is een multi-instrumentaal duo bestaande uit zangeres en pianiste Marieke Snijders en zangeres en harpiste Wieke Garcia. Ze schrijven samen, improviseren samen en componeren eigen stukken. In 2019 hebben zij hun eerste EP uitgebracht op Spotify, “Guru’s Girlfriend”. De weg hier naar toe begon in 2017, nota bene de drukste periode in hun leven; drukke banen, kinderen, veel verschillende muzikale projecten: met het gevoel te worden geleefd door de hectiek van de dag. Het verlangen naar rust en stilte groeide, maar ook de wens om eigen muzikale ideeën uit te werken en naar een hoger plan te tillen.

Inmiddels is de 2de EP, dankzij subsidie van Sena en crowdfunding een feit. Big Blue Rise komt in de herfst uit waarvoor zij een release tour organiseren.

Hun missie is om met muziek de luisteraar een muzikale energetische boost te geven, en mee te nemen in een uniek en verrassend eigen geluid. Zoals “Draai om je oren” schreef: “Je bent even helemaal in het hier en nu bij het luisteren, waarbij je je geen moment verveelt. Dat komt door de kwaliteit van de muziek, die duidelijk met liefde, toewijding én vakmanschap is gemaakt en daardoor zeer authentiek klinkt.”

Wieke is geen onbekende op ons podium we hebben vaker met veel luisterplezier van haar spel mogen genieten. Een harp op ons podium is dan ook niet een alledaags verschijnsel. We zijn dan ook zeer benieuwd naar haar nieuwste productie samen met Marieke. Voor ons nieuw, maar we hebben inmiddels al recensies kunnen verzamelen:

Een fijn nieuw geluid
Mooie mensen, mooie muziek.
Origineel en heel muzikaal!
Geweldige luisternummers.

Ervaringen uit het verleden lieten al geen enkele twijfel over om Choiva podium te bieden. Verrijkt met de mooie recensies zijn wij er van overtuigd jullie een heerlijke start van het weekend te bieden. Googelend op de naam Choiva kwamen we uit op het Galicische woord voor regenen. Dan kan het niet anders zijn dan een regen van welluidende klanken.

Let op: u kunt deze avond alleen bezoeken met een geldig corona-bewijs (QR code + legitimatie). https://www.artishock-soest.nl/werkgroep-algemeen/coronacheck-qr-code

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.