Pieter Jouke: Laars Lappen

Wanneer:
26 november 2021 @ 20:00 – 22:00
2021-11-26T20:00:00+01:00
2021-11-26T22:00:00+01:00
Waar:
Theater De Tuin
Smidse 1B
3831 NT Leusden
Kosten:
€ 15,-

In Laars Lappen trakteert Pieter Jouke zijn publiek weer op mooie verhalen, interessante inzichten en hilarische grappen. Volgens het NRC is ‘Jouke uitgegroeid tot een alternatief voor Herman Finkers en Kees Torn. Taalkunstenaars die momenteel niet op de podia te vinden zijn’ en ‘…zijn associaties zijn geestig en vindingrijk…’.
Hij linkt het onlinkbare aan elkaar en geeft bestaande ideeën een nieuwe draai. Hij sleept u uit de waan van de dag, zo de tijdgeest terug in.

Allergie informatie: De voorstelling bevat: humor, woordspelingen, meta-humor, emotie-opwekkende teksten en mogelijk sporen van: een mening en muziek.
Tja, wat moet u nog meer weten. De titel zegt eigenlijk alles al.
‘GA DIE MAN ZIEN’ aldus Dolf Jansen

Jouke maakt ook deel uit van De Staat van Verwarring (met absurdist Ronald Snijders) en excelleerde op de buis bij het one-liners gezelschap van ‘Pieter Jouke dames en heren’ Padoem Patsss (BNN-VARA). Daarnaast schrijft hij teksten voor verschillende cabaretiers en voor vele radio-en TV programma’s o.a. ‘De Taalstaat’ en ‘Zondag met Lubach’.
Hij was te zien bij CQC, De slimste mens, Koppensnellers, Het Gesprek en Wat vindt Nederland. Jouke is één van de drie breinen achter Buro Renkema (samen met Arjen Lubach en Edo Schoonbeek).

Pieter Jouke: tekst en spel
Annelies Herfst: regie
Thierry Schut: Fotograaf

Try-out

Mede mogelijk gemaakt door Leusder End

Theater De Tuin en corona: https://theaterdetuin.nl/voorstelling/theater-de-tuin-en-corona/

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.