Paul Sinha + Mafe

Wanneer:
4 november 2017 @ 20:30 – 5 november 2017 @ 01:00
2017-11-04T20:30:00+01:00
2017-11-05T01:00:00+01:00
Waar:
Fluor-Café
Oliemolenhof 22
3812 PB Amersfoort
Nederland
Kosten:
€ 11,50

Zanger Paul Sinha (Deventer, 1996) begon op jonge leeftijd met het schrijven van tracks. Eerst als rapper, maar de laatste jaren ligt de focus meer op zang. Zijn persoonlijke teksten combineert Paul Sinha (zeg: “sinna”) met dansbare muziek, die hij sinds enkele maanden zelf produceert. Maar dat houdt hem niet tegen veelvuldig samen te werken. De komende tijd zal duidelijk worden wat voor muzikaal plaatje dat oplevert.

Op zijn zestiende deelt Paul Sinha zijn eerste tracks en besluit hij mee te doen aan een talentenjacht, die hij wint. Hij komt al snel in contact met Purp (Burak Sagir) en na een aantal samenwerkingen besluiten de twee hun krachten te bundelen en ontstaat er het duo Vans ’n Purp. Samen beginnen ze een studie aan de Herman Brood academie en brengen ze een EP uit. Na een periode van samenwerking gaan de twee nu solo. Bij Paul maakt het rappen steeds vaker plaats voor zang, ook duikt hij dieper in het produceren van beats en is hij vaak verantwoordelijk voor het geheel van zijn songs. “Ik zat met de producers waar ik mee werkte steeds vaker niet op één lijn. Ik wilde meer muzikale vrijheid en ben zelf in het produceren gedoken. Dat heeft me heel veel geleerd over de structuur van liedjes en wat mij eigen maakt.”

Mafe zal het voorprogramma verzorgen deze vanavond. Hij werd bekend als lid van Lefensmannen, het collectief rondom Ronnie Flex. In 2015 verschijnt samen met Def Major en Murda Turk op de track ‘Traffic’. Ook werkt hij samen met FeestDJRuud, JeBroer en Cartiez samen aan de track ‘Duizend Nachten’. Momenteel maakt hij zich op voor de release van zijn debuut EP.

 

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.