Opgevoerd

Wanneer:
6 november 2021 @ 17:00 – 7 november 2021 @ 00:00
2021-11-06T17:00:00+01:00
2021-11-07T00:00:00+01:00
Waar:
De Korf
De Smidse 1
3831 NT Leusden
Kosten:
€ 22,50

De Ronde Tafel Leusden organiseert een kakelvers en spetterend evenement: Opgevoerd.

Op 6 november 2021 strijkt de eerst editie van Opgevoerd neer in het Leusdense sportcomplex de Korf. Of de aarde rond of plat is doet totaal niet te zake tijdens Opgevoerd. Alles kan en (bijna) alles mag. Een avondvullende parade van verrassingen. Boordevol met cabaret, muziek en dans. Van aanstormend talent tot de gevestigde orde.

In ‘theater’ Opgevoerd vind je de hele avond een gezellig horecaplein. Optioneel kun je een verrukkelijk theatermenu bijboeken om jouw avondje uit helemaal compleet te maken (uitverkocht). Het Opgevoerd menu wordt verzorgd door verschillende Leusdense horeca. Een overvol programma met vondsten die je moét ervaren en niet mág missen!

Line-up (o.v.):

Als Thjum het podium opkomt, gebeurt er iets. Met zijn droogkomische doordachte stijl weet hij alledaagse onderwerpen op een originele manier te bekijken. Hij onderzoekt het leven op een dusdanige manier dat je na afloop niets anders kan zijn dan onder de indruk.

Thjum won zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdam Studenten Cabaret Festival 2018 en haalde de finale van het Leids Cabaretfestival 2020.

Mad Moose is een nieuwe naam aan het Rock ‘n Roll firmament. Rauwe, ongepolijste 50’s Rockabilly doordrenkt met een flinke scheut Blues!

De formatie bestaat uit muzikanten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in diverse formaties zoals Dee’s Honeytones, de Lucky Daltons en Custom Made. Deze jarenlange ervaring is het perfecte smeermiddel voor een soepel draaiende rock ‘n roll machine. Niet alleen versterkt, maar ook akoestisch staat deze band als een Mystery train on a Lonesome Track!

De bezetting is klassiek Rock & Roll: Leadgitaar, Slaggitaar, Contrabas en Drums. De zang nemen de heren bij toerbeurt voor hun rekening, wat door hun verschillende achtergronden voor een aangename afwisseling zorgt.

Remy Evers (winnaar juryprijs Cameretten 2019) zal zijn ideale wereld aan u tonen. Van prinscarnaval tot een soldaat op vredesmissie in oorlogsgebied. Absurdistisch, kinderlijk, energiek, fysiek en een vleugje engagement zijn de meest passende woorden bij deze cabaretier. Een reis door het brein van iemand die niet volwassen wil worden.

Naast zijn werk in het theater heeft Remy ook een vaste bijdrage aan het radioprogramma De Avondklok op 100% NL.

Veel mensen in Leusden kennen Eddy Houtveen als barman, grappenmaker, onderdeel van theatergroep “op sterk water”, benefietartiest, cabaretier en ga zo maar door.

Afgelopen jaar was Eddy de man die buiten de lijntjes dacht en het “Nieuwe Normaal Theater” in Leusden neerzette. Met een vernuftige constructie konden veel bekende artiesten hun voorstellingen toch geven!

Eddy zal “Opgevoerd”, met de nodige humor, aan elkaar praten.

In 2000 won Guido de publieksprijs op Nederlands grootste cabaretfestival ‘Cameretten’ en toerde met 6 reguliere theatervoorstellingen door het land. Weijers produceerde en speelde tussen 2006 en 2018 negen keer ‘De Oudejaarsconference’. Zijn shows waren bij zowel de publieke omroep als op commerciële zenders te zien.

Guido is non-conformist en eet vlees noch vis. Iedereen mag geloven wat hij wil en Guido gelooft in Darwin. Guido filosofeert, fotografeert, reist, duikt, schrijft en fietst. Guido vindt het behoud van de aarde belangrijker dan een groeiende economie.

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.