Open Podium

Wanneer:
22 november 2017 @ 20:00 – 22:30
2017-11-22T20:00:00+01:00
2017-11-22T22:30:00+01:00
Waar:
De Tuin
De Smidse 18
3831 NT Leusden
Nederland
Kosten:
Gratis

Bestemd voor iedereen die er van droomt voor publiek op te treden in een echt theater!. Velen hebben deze stap al eens gemaakt naar het Open Podium in Theater De Tuin. Schuilt er in jou een zanger, cabaretier, acteur, danser o.i.d., grijp je kans en geef je op via openpodium@detuininleusden.nl

Dit wordt jouw kans op weg naar applaus en eeuwige roem. Je kunt er je eigen ‘première’ beleven, daarbij aangemoedigd door een enthousiaste zaal.
Het Open Podium is bij Theater De Tuin een begrip geworden. Geweldige avonden, waarbij een keur aan amateurs en/of professionele artiesten, in 15 minuten durende optredens het publiek lieten zien wat zij in huis hebben.
Zes optredens per avond. Van stand-up comedians, rappers en cabaretiers tot pianisten tot zangers en zangeressen. Het is elke keer weer een verrassing wat de avond gaat bieden. Wil je het wel eens een keer doen, geef je dan direct op. De theateropstelling is intiem, tafeltjes met stoelen, je kunt je drankje lekker bij je houden tijdens de voorstelling.
Een soort huiskamergevoel waar de hapjes rondgaan. Voor deelnemers geldt: stap over je eigen schaduw heen en ga op dat podium staan. Voor bezoekers geldt: laat je verrassen door onbekend, maar verrassend talent tijdens een gratis avondje uit in het theater.
De avond wordt georganiseerd en aan elkaar gepraat door Lotte Gommers.

Deelname en bezoek gratis. Deelname aanmelden via openpodium@detuininleusden.nl

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.