Online Quiz met Rick en Nina

Wanneer:
24 juni 2020 @ 20:00 – 22:00
2020-06-24T20:00:00+02:00
2020-06-24T22:00:00+02:00
Kosten:
Gratis

Yes! De leukse quiz is terug op je beeldbuis op de vierde woensdag van de maand. Rick en Nina presenteren via een live-stream de quiz aan jullie vanuit GOEDGEVONDEN, de antiek-en curiosawinkel die verrezen is in het restaurant.

Organisatie: ‘t Nonnetje

Schrijf je in met een toffe teamnaam door een mail te sturen naar: pubquizzendamersfoort@gmail.com, met een clubje van maximaal 4 personen. Google is natuurlijk geen teamlid 🙂

Je ontvangt een Google-formulier voor je antwoorden en de prijs??? Die komt ergens uit de winkel 🙂

Achter de schermen is Bart druk bezig met het controleren van jullie antwoorden en je kan natuurlijk lekker los in de live chat. Tot de 24e!

Zie ook het Facebook-event: >>

 

40 jaar historie in de verkoop

’t Nonnetje ondergaat op dit moment een metamorfose. Hierbij hoort ook het opruimen van spullen die de afgelopen 40 jaar zijn verzameld. Van oude lijsten en bier-reclameborden tot beelden en kroonluchters. Van bijzonder glaswerk tot atlassen en keukenmachines. Er is een bijna oneindige voorraad gevonden op de bovenverdiepingen van het restaurant.

Onder de naam “GOEDGEVONDEN” opent er de komende weekenden een curiosawinkeltje in het restaurant. Naast dat je een relikwie kunt aanschaffen kan je meteen even een kijkje nemen in de zaak. Elke week wordt de winkel aangevuld met spulletjes, net zo lang tot alles een nieuwe eigenaar gevonden heeft.

Openingstijden GOEDGEVONDEN:
Elke zaterdag van 10 tot 18 uur
Elke zondag van 12 tot 17 uur
Pinnen kan.

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.