O, o, Verval

Wanneer:
27 oktober 2017 @ 18:00 – 22:00
2017-10-27T18:00:00+02:00
2017-10-27T22:00:00+02:00
Waar:
Café Onder de Linde
Groenmarkt 15
3811 CP Amersfoort
Nederland
Kosten:
€ 29,50 incl. diner

O, o, verval.

“Het regent, de laatste bloemen
laten los, maar de mensen bloeien.
Deuren sluiten zonder sleutelgat.
Het regent hard.
Toch; wezens denken dat de wereld
beter wordt, vrouwen trekken lippenstift
geen revolver. Vrouwen baden kinderen
Maar de hemel maakt hun water zwart”

Wat start als een poëtische avond, georganiseerd door zelfbenoemd dichteres Madame de Bovary, krijgt een verrassende wending. De Bovary heeft haar mede-dichter Lucien en dichteres Moni-Q uitgedaagd voor een poetry-slam met als thema ‘Verval’. Het vervallen der natuur, verval van de mensheid, alle vormen van verval worden in dichtvorm geanalyseerd, poëtisch geëerd en vooral gebruikt als excuus voor rijmelarij. Wat deze poëten echter niet weten, is dat twee andere types een heel ander plan hebben met deze avond.

Laat u overvallen door poëzie in zijn meest vervallen vorm. Laat u gijzelen in de vergane glorie van deze pure dichtkunst. Laat u meeslepen naar een betere wereld, een wereld waar de proletariaat en de bourgeoisie zullen rijmen. Een wereld waar muizen vitaminen toegediend krijgen en waar het onduidelijk is wie nou eigenlijk de dienst uitmaakt. Een wereld waar ook jij je stem kunt laten gelden en zelfs de aller domste mensen een stem hebben.

Theatergroep De Luie Honden organiseert een avondvullend theaterdiner in Café Onder De Linde. Voor slechts € 29,50 krijg je een drie gangen diner met een avondvullende theatervoorstelling. Een ervaring om nooit meer te vergeten, en een volle buik. Wat wil een mens nog meer?

Kaartjes zijn verkrijgbaar aan de kassa van Café Onder de Linde.

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.