Nueva Manteca ft. Carlos Matos | Dias Latin Night

Wanneer:
14 oktober 2020 @ 20:00 – 22:00
2020-10-14T20:00:00+02:00
2020-10-14T22:00:00+02:00
Waar:
Observant
Stadhuisplein 7
3811 LM Amersfoort
Kosten:
€ 10,00

In samenwerking met festival Dias Latinos brengt de Observant maandelijks een zwoele muziekavond. Deze editie speelt Nueva Manteca met als gastartiest pianist Carlos Matos. Omdat het nu frisser wordt hebben wij onze binnenplaats overkapt. Met verwarming en dekentjes is het er lekker knus terwijl er voldoende ventilatie is en iedereen toch op afstand zit. Zo kunt u ook deze herfst comfortabel genieten van mooie optredens!

De legendarische band Nueva Manteca is terug in al zijn glorie – een nieuwe, adembenemende band met een frisse, internationale line-up afkomstig uit Nederland, Uruguay, Duitsland en Venezuela. De band tekende voor maar liefst twaalf albums, onder andere uitgebracht door het fameuze Blue Note label. Nueva Manteca speelde op festivals, podia en clubs over de hele wereld, waaronder vele malen op North Sea Jazz Festival. Deze mannen zorgen voor een virtuoze, flitsende en warme muzikale latin jazz avond pur sang!

Zij worden deze avond bijgestaan door pianist, componist en arrangeur Carlos Matos. Hij is de virtuoze muzikale ambassadeur van Kaapverdische muziek in Europa. Reken maar op lekkere muzikale verrassingen – Carlos Matos ‘at his best’!

Line up:
Carlos Matos – piano
Oscar Cordero – trompet
Ben van den Dungen – saxofoon
Samuel Ruiz – bas
Enrique Firpi – drums
Nils Fischer – percussie

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.