Novemberstorm: Bas Bons / Willem Wits – Dubbelprogramma

Wanneer:
11 november 2017 @ 21:00 – 22:30
2017-11-11T21:00:00+01:00
2017-11-11T22:30:00+01:00
Waar:
Theater De Lieve Vrouw
Lieve Vrouwestraat 13
3811 BP Amersfoort
Nederland
Kosten:
14,50

Rits je windjack dicht, zet je zuidwester op en trek je regenlaarzen aan… Novemberstorm komt ons voor de derde keer omverblazen met al het unieke talent dat Amersfoort te bieden heeft.

Vorig jaar een groot succes en daarom komen beide heren graag nog een keer terug tijdens Novemberstorm om te spelen voor het eigen Amersfoortse publiek in een speciaal ‘dubbelprogramma’.

Bas Bons in kleine setting
Bas Bons vult de eerste 50 minuten. Waar het Amersfoortse talent vorig jaar nog indruk maakte met de grote schare muzikanten die hem bijstonden tijdens het festival, gaat hij deze keer weer helemaal ‘back to basic’.

De verrassing van Willem Wits
De veelzijdige Willem Wits speelt de tweede helft na de pauze. Al tien jaar werkt hij aan het megaproject ‘Godcyclus’: een drieluik met naast muziek ook literatuur en film. Maar wat hij tijdens deze editie van Novemberstorm gaat laten horen, blijft nog even een verrassing. Leuk detail: tijdens het uitweekend in september speelt Willem een aantal keer een kort programma in de dieventoren voor een heel beperkt publiek. Klein maar fijn!

> Net als vorig jaar laten we het aan Per Expressie over om na afloop het café tot in de late uurtjes op z’n kop te zetten tijdens de afterparty. Met de nieuwste bands en dj’s uit de stal van Per Expressie voor een gegarandeerde feestfactor! (vanaf ca. 24:00 uur | Toegang gratis)

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.