Niet vandaag Satan, maar wel vanavond – Elfie Tromp & Keimpe de Jong

Wanneer:
31 oktober 2021 @ 16:00 – 17:30
2021-10-31T16:00:00+01:00
2021-10-31T17:30:00+01:00
Waar:
Theater De Lieve Vrouw
Lieve Vrouwestraat 13
Kosten:
17,50 euro

Performer Elfie Tromp brengt een ode aan onze meest duistere drijfveer: angst. Op Halloween een show voor horrorliefhebbers en angsthazen!

Een voorstelling over angst en hoe ermee om te gaan; actueler kan eigenlijk niet. Op het podium gezet via het oorspronkelijke horrorgenre, zoals dat ontstond in de jaren ‘30 met de eerste Dracula-film.

Laat je verleiden door de gloedvolle sfeer van ouderwetse cinema-horror. Grootse bewegingen, schaduwspel en humorvolle overdrijvingen zorgen dat de toeschouwer zich ontspant bij het zien van deze veilige pastiche op het genre. Door er doorheen te breken met de actualiteit, komt de echte schrik van het besef; de echte horror is springlevend en omringt ons, dag in, dag uit. Hoe gaan we ermee om? Een voorstelling die uitdaagt, prikkelt en uiteindelijk, verzoent en troost.

Elfie Tromp; sprankelend en spraakmakend

“Deze eerste kennismaking met Elfie Tromp als theatermaker is beslist intrigerend” schreef de Volkskrant naar aanleiding van Tromps eerste solovoorstelling ‘MONSTER LOVE TOWN’. Hoog tijd dus dat je ook bij De Lieve Vrouw kennis kunt maken met deze sprankelende en veelzijdige theatermaker! Elfie vervlecht de glamour van Sven Ratzke met de humor van Adèle Bloemendaal, het engagement van Laura van Dolron en de taligheid van Marjolijn van Heemstra. ‘NIET VANDAAG SATAN (maar wel vanavond)’ is de tweede theatervoorstelling die ze maakt met multi-instrumentalist Keimpe de Jong. Regie is in handen van Stephanie Louwrier (‘Revolutie van de mislukking’), geen onbekende in Amersfoort en De Lieve Vrouw.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.