De Nachtapotheek: Fresku & MocroManiac

Wanneer:
13 oktober 2017 @ 20:30 – 14 oktober 2017 @ 01:00
2017-10-13T20:30:00+02:00
2017-10-14T01:00:00+02:00
Waar:
Fluor-Zaal
Oliemolenhof
3812 PB Amersfoort
Nederland
Kosten:
€ 15,-

Fresku & MocroManiac werkten samen op het album Juice, nu samen op tour en on stage bij De Nachtapotheek!

Het is niet de eerste keer dat Fresku en MocroManiac samen werken. Eerder werkten de twee aan tracks als ‘Kreeft’ en ‘Testosteronbommen’. “We leerden elkaar kennen toen ik mijn derde album aan het maken was”, zegt Fresku. “Ik vond het gewoon een toffe guy en hij hielp mij bij het maken van die plaat. We zijn sindsdien vrienden. Op een gegeven moment zaten we in een bungalow en hebben we in twee weken tijd de basis voor dit album geschreven. We dachten niet na over wat we aan het doen waren, we deden het gewoon. Ik kan soms te conceptueel te werk gaan, Mani leert mij los te laten en op een heel spontane wijze hiphop te maken.”

Fresku reisde tot voor kort door Nederland met zijn humoristische, maar ook confronterende theatervoorstelling ‘Welkom Bij De Fresku Show’. Ramuitverkocht ook in Amersfoort!

Voor MocroManiac begon het allemaal met de straathit ‘Hindabuilding’ met zijn oude groep HydroBoyz. Verder werkte hij samen met onder meer Yellow Claw, Ronnie Flex, Ismo en Sevn Alias, waarmee hij miljoenen views haalde. 101Barz sessies van MocroManiac staan garant voor miljoenenklappers. In 2015 was de rapper onderdeel van Straight Outta Control een formatie bestaande uit Big2, Adje, Cho, Dio en Hef. En nu dus een samenwerking met Fresku.

Op het album ‘Juice’ serveren de heren het beste van both worlds. Fresku en MocroManiac bespreken de meest uiteenlopende onderwerpen als de dood, vrouwen, de bankencrisis, chakra’s en liegende collega’s aan de hand van vlotte rijms en komische teksten.

Fresku & MocroManiac komen met een bijzondere show. De rappers nemen de talenten Pietju Bell en Braz mee en zijn klaar voor FLUOR. Een show vol met de beste tracks en verrassingen. De show wordt door Pietju Bell met DJ FunktionalJ geopend waarop Fresku, MocroManiac en Braz volgen. Het belooft een bijzondere avond te worden!

Dit concert is voor alle leeftijden, ID-kaart verplicht.

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.