Musa: Schaakmat

Wanneer:
9 maart 2023 @ 20:30 – 22:00
2023-03-09T20:30:00+01:00
2023-03-09T22:00:00+01:00
Waar:
De Lieve Vrouw
Lieve Vrouwestraat 13
3811 BP Amersfoort
Kosten:
€ 18,-

Een buitengewoon grappige, intieme, herkenbare, cultuuroverstijgende en soms ook opzienbarende reis door het leven; puur en oprecht cabaret dat je lang bijblijft.

Na een succesvolle Cameretten-finalistentour, zet Musa nu de tanden in zijn eerste solovoorstelling: ‘Schaakmat’. Hij brengt verhalen die uit het leven gegrepen zijn en laat zich daarbij van zijn meest kwetsbare kant zien. De gemene deler tussen humor en kwetsbaarheid is immers dat het verbindt, zo vindt hij. En verbinding, daar is het hem om te doen. ‘Schaakmat’ is een buitengewoon grappige, intieme, herkenbare, cultuur overstijgende en soms ook opzienbarende reis door het leven; puur en oprecht cabaret dat je lang bijblijft.

De basis van ‘Schaakmat’ is een ingrijpende gebeurtenis uit zijn jeugd. Als hij acht jaar oud is verandert zijn leven totaal wanneer zijn vader besluit het land van herkomst te verlaten om naar Europa te gaan met zijn gezin. In plaats van te blijven, vertrekt zijn vader op dezelfde dag alleen terug naar het land van herkomst. En daar staat hij dan, in het koude Nederland met zijn broer, zusjes en moeder. Een land dat hij niet kent en waarvan hij de taal niet spreekt. Wat nu?

Foto © Anne van Zantwijk

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.