Mensen Zeggen Dingen

Wanneer:
11 april 2019 @ 20:30 – 22:30
2019-04-11T20:30:00+02:00
2019-04-11T22:30:00+02:00
Waar:
De Volmolen
Plantsoen Noord 2
3811 GH Amersfoort
Kosten:
€ 5,-

Maak je klaar voor de ultieme Amersfoortse editie van Mensen Zeggen Dingen, georganiseerd in samenwerking met De Volmolen Amersfoort en We Are Public.

Tijdens deze eenmalige editie neemt het collectief Mensen Zeggen Dingen de Volmolen over met een volle lading spoken word, taalkundige trucage, rake proza, poëzie, humor en spitsvondigheid. Met als vaste host We Are Public hoofdredacteur Teddy Tops en een line-up vol Grote Namen, is een warme avond met koude biertjes gegarandeerd.

⚬ Programma ⚬
Joris Pinseel
Mahat Arab
Tim van Keeken
Sabina Lukovic
Helen Weeres
Ischa den Blanken

Ticket € 5,- (aan de deur)
Gratis voor We Are Public-leden
Pin Only

We Are Public is een nieuwe manier van cultuur ontdekken en financieren. Voor een vaste bijdrage van € 17,- per maand investeer je mee in cultuur en krijg je gratis toegang tot een scherpe, door een redactie samengestelde selectie van zo’n 50 voorstellingen, concerten, films en exposities in Amersfoort, maar ook in alle andere We Are Public-steden waaronder Utrecht en Amsterdam. Met 500 eerste leden kunnen we ook in Amersfoort van start.

Goed idee?
Sluit je aan op wearepublic.nl/amersfoort

Mensen Zeggen Dingen is een groep professionele jonge schrijvers en spoken-word artiesten die een podium bieden aan schrijvers, performers, artiesten en andere podium-amoebes met clubshows op vaste locaties door het land (in o.a. Paradiso, EKKO, Tivoli) en in België.

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.