Marjolein Keuning – Songs in the silence

Wanneer:
6 september 2020 @ 15:00 – 16:30
2020-09-06T15:00:00+02:00
2020-09-06T16:30:00+02:00
Waar:
Herman van Veen Arts Centre
Landgoed De Paltz 1
3768 MZ Soest
Kosten:
€ 20,-

Door alle veranderingen als gevolg van de coronacrisis zijn we gedwongen om onze ontspanning en cultuur dichter bij huis en in kleinere groepen te beleven.

Daarom heeft Marjolein Keuning deze zomer een programma gemaakt, waarmee ze in de buitenlucht op een hele bijzondere manier een concert geeft: Door middel van koptelefoons die het publiek op krijgt kan men in de buitenlucht maar toch heel intiem genieten van gitaar en zang van Marjolein, vocals, gitaar en melodica en Leon Mennen, gitaar en vocals.

De thema’s zijn natuur en liefde en alles wat daartussen ligt.

Marjolein Keuning heeft haar sporen verdiend in theater en tv. Zij speelde in vele musicals waaronder Les Misérables, Cats, Chicago, You’re the top en presenteerde het succesvolle programma Het gevoel van, waar ze duetten met veel internationale artiesten zong.

Velen kennen haar van haar spraakmakende rol in Goede Tijden Slechte Tijden, waar ze Maxime speelde, en ook van vele andere rollen op tv en film.

Nu gaat ze terug naar haar eerste liefdes, zang en gitaar. Sinds korte tijd speelt zij samen met Leon Mennen, veelgevraagd gitarist in studios, theater en concertzaal. In een programma van een uur neemt zij u mee in de wereld van de bluegrass, country en standards.

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.