Livestream: Ray Hookski, by Fluor

Muziek, kunst, samen zijn. In deze rare tijden moeten we veel dingen missen die vroeger heel normaal waren. Zo kunnen sommigen door omstandigheden geen warme maaltijd eten. Daarom gaan wij in samenwerking met vele Amersfoortse kunstenaars een nieuw traject in: Kunst voor het goede doel!

Ray Hookski, echte naam Raymond van den Hoek: grafisch vormgever, illustrator en kunstenaar. Sinds 1984 in de graffiti-game. Midden jaren ’90 heeft Raymond de overstap van de muur naar het doek gemaakt. In zijn werk combineert hij zijn liefde voor de hip-hop cultuur, pop-art en superhelden comics. Daarbij maakt hij gebruik van elk materiaal wat hij maar kan vinden.

? Wat gaan we doen?
Wij nodigen Amersfoortse kunstenaars uit om live op onze stream kunst te gaan maken. Deze kunst is aan het einde van de stream te koop via een veiling. De opbrengst doneren wij vervolgens aan het goede doel. (Wij halen alleen een klein percentage van de opbrengst af om onkosten/materiaal te kunnen vergoeden.)

Met de opbrengst van zijn kunstwerk wil Raymond graag het makersproject Secret Sauce van Kosmik ondersteunen.

?‍? Waar doen we dat?
Heel simpel, gewoon via Facebook & twitch.tv/fluor033! Jij kan thuis vanaf de bank meekijken hoe Hookski in actie is om kunst te maken. Reageer onder de video, deel ‘m met vrienden of familie!

? Wanneer kan ik het kunstwerk kopen?
Aan het einde van de livestream is het eindresultaat te zien. Bieden doe je heel simpel door te reageren onder de foto. De eindtijd van de veiling, dus wanneer deze sluit en er niet meer geboden kan worden, maken wij in de beschrijving bekend.

? Ik heb het meest geboden, het kunstwerk is van mij! Wat nu?
Wij laten het weten in de comments als jij de hoogste bieder bent. Stuur ons daarna even een berichtje, dan zorgen wij dat het kunstwerk veilig bij jou thuis komt.

? Ik wil het kunstwerk niet, maar wil wel doneren, kan dit?
Zeker! Via deze link kan je een gift doen: https://bit.ly/donatieFLUOR

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.