Livestream: PixelKaiju at Fluor

De livestream: >>

Het verhaal begon op een donkere stormachtige nacht. Jordy struikelde over de Barbiejeep van zijn broer, viel en prikte zijn hand aan een magisch blauw potlood. Wat goedkope special effects later en zijn illustratieve superkrachten waren geboren.

Dat verhaal gaat de ronde, maar is niet perse waar. Geloof wat je wilt geloven, maar het volgende is het geval:

Jordy te Braak. Illustrator, characterdesigner en toydesigner. Eigenlijk vooral creatief en beeldend met een hoog gebruik aan monsterachtige fantasierijke figuren. Veel inspiratie komt uit de popcultuur, met vooral een knipoog naar cartoons en comics.

Meer van zijn werk kan je vinden op http://www.pixelkaiju.com/ of via instagram: https://www.instagram.com/pixelkaiju

? Wat gaan we doen?
Wij nodigen Amersfoortse kunstenaars uit om live op onze stream kunst te gaan maken. Deze kunst is aan het einde van de stream te koop via een veiling. De opbrengst doneren wij vervolgens aan het goede doel. (Wij halen alleen een klein percentage van de opbrengst af om onkosten/materiaal te kunnen vergoeden.)

Jordy heeft gekozen om geld in te zamelen voor FLUOR! ??

?‍? Waar doen we dat?
Heel simpel, gewoon via Facebook & twitch.tv/fluor033! Jij kan thuis vanaf de bank meekijken hoe PixelKaiju in actie is om kunst te maken. Reageer onder de video, deel ‘m met vrienden of familie!

? Wanneer kan ik het kunstwerk kopen?
Aan het einde van de livestream is het eindresultaat te zien. Bieden doe je heel simpel door te reageren onder de foto. De eindtijd van de veiling, dus wanneer deze sluit en er niet meer geboden kan worden, maken wij in de beschrijving bekend.

? Ik heb het meest geboden, het kunstwerk is van mij! Wat nu?
Wij laten het weten in de comments als jij de hoogste bieder bent. Stuur ons daarna even een berichtje, dan zorgen wij dat het kunstwerk veilig bij jou thuis komt.

? Ik wil het kunstwerk niet, maar wil wel doneren, kan dit?
Zeker! Via deze link kan je een gift doen: https://bit.ly/donatieFLUOR

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.