Livestream: Freya Weijkamp

Muziek, kunst, samen zijn. In deze rare tijden moeten we veel dingen missen die vroeger heel normaal waren. Daarom gaan wij in samenwerking met vele Amersfoortse kunstenaars een nieuw traject in: kunst voor het goede doel! Deze keer zamelen wij geld in voor het Rode Kruis.

? In 2016 studeerde Freya Weijkamp af aan de Hogeschool van de Kunsten Utrecht, in de richting illustratie. Met haar afstudeerproject ‘Hiraeth’ maakte ze illustraties over thuisloosheid.

Nu ze een aantal jaar in de binnenstad van Amersfoort woont, en zich meer thuis voelt dan ooit, laat zij zich vooral inspireren door de stad, natuur en het thema vrouwelijkheid. “Ik probeer veel dingen uit, zowel qua techniek als in onderwerpen. Zo kan ik de ene dag op pad zijn om verborgen tuinen van de binnenstad te tekenen en de andere mijzelf verliezen in het precieze werken met naald en draad.”

? Wat gaan we doen?
Wij nodigen Amersfoortse kunstenaars uit om live op onze stream kunst te gaan maken. Deze kunst is aan het einde van de stream te koop via een veiling. De opbrengst doneren wij vervolgens aan de voedselbank! (Wij halen alleen een klein percentage van de opbrengst af om onkosten/materiaal te kunnen vergoeden.)

?‍? Waar doen we dat?
Heel simpel, gewoon via Facebook! Jij kan thuis vanaf de bank meekijken hoe Freya in actie is om kunst te maken. Reageer onder de video, deel ‘m met vrienden of familie!

? Wanneer kan ik het kunstwerk kopen?
Aan het einde van de livestream is het eindresultaat te zien. Bieden doe je heel simpel door te reageren onder de video. De eindtijd van de veiling, dus wanneer deze sluit en er niet meer geboden kan worden, maken wij in de beschrijving bekend.

? Ik heb het meest geboden, het kunstwerk is van mij! Wat nu?
Wij laten het weten in de comments als jij de hoogste bieder bent. Stuur ons daarna even een berichtje, dan zorgen wij dat het kunstwerk veilig bij jou thuis komt.

? Ik wil het kunstwerk niet, maar wil wel doneren, kan dit?
Zeker! Via deze link kan je een gift doen: https://bit.ly/donatieFLUOR

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.