Live on stage

Wanneer:
27 oktober 2021 @ 18:00 – 21:30
2021-10-27T18:00:00+02:00
2021-10-27T21:30:00+02:00
Waar:
Pallas
Hof 19
3811 CJ Amersfoort
Kosten:
€ 39,- excl. drankjes

Elke laatste woensdag van de maand is er bij Pallas iets bijzonders te beleven. Een uniek evenement waar gastronomie en ultieme muziekbeleving samenkomen. Waar liefhebbers van lekker eten en goede muziek hun hart op kunnen halen.

Kom genieten van een culinair drie gangen verrassingsdiner in ons sfeervolle restaurant en geniet van live muziek.

Op woensdag 27 oktober zullen gitarist en zanger Jan de Bruijn, toetsenist Pieter van Bogaert en bassist Bart Kamp de beste Americana muziek komen spelen. Ze staan deze avond voor het eerst als trio op het podium.

Jan de Bruijn (Vocal en Gitaar)
In de jaren tachtig speelt The Crew een toonaangevende rol in het internationale clubcircuit. The Crew kent – nu nog steeds – vele, trouwe fans, Jan de Bruijn: een goede gitarist, een uitstekende zanger en een onvermijdelijke persoonlijkheid op toneel. Niet voor niets deelde hij tot nu toe podia en studio’s met Johnny Copeland, Calvin Owens (o.a. BB King) , Jerry McCain, Jo Lemaire, Bløf, Eddie C Campbell, The Uptown Horns, Kaz Lux, Oscar Benton, Raymond van het Groenewoud, Stef Bos en vele anderen.

Pieter van Bogaert (Hammond en Piano)
Maakte samen met zwager Jan de Bruijn deel uit van de legendarische formatie The Crew. Hij was betrokken bij talrijke blues projecten zoals Otis Grand , Blue Blot en heeft getourd met Johnny Copeland. Hierna volgende nog verschillende bands zoals Double Brown en de Blue. Pieter maakte jaren deel uit van de band van Raymond van het Groenewoud.

Bart “Blind B’ “Kamp (Bass)
Vriend Monti Amundson is naamgever van de bijnaam van de bassist. (Inter)nationaal actief en speelt met o.a.: Big Monti Amundson, SaRon Crenshaw, Junior Mack, Ana Popovic Band, David Gogo en vele anderen.

De deuren gaan open om 18.00 uur en het eerste gerecht zal om 19.00 uur worden uitgeserveerd.

De prijs is € 39,- per persoon, exclusief drankjes.
Een coronatoegangsbewijs is vereist.

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.