Live Cooking & Cabaret – Dinnershow | Maarten Ebbers en Nina de la Croix

Wanneer:
4 september 2020 @ 19:00 – 23:00
2020-09-04T19:00:00+02:00
2020-09-04T23:00:00+02:00
Waar:
Observant
Stadhuisplein 7
3811 LM Amersfoort
Kosten:
€ 50,00

Na een succesvolle en uitverkochte eerste editie organiseren wij op vrijdag 4 september opnieuw een Dinnershow. Dit keer een live cooking uitgeserveerd diner in combinatie met een ontspannen en verrassende cabaretshow. Maarten Ebbers en Nina de la Croix verzorgen deze avond met als thema: MEER HEBBEN WE NIET NODIG. Geniet mee tijdens de Dinnershow en laat je verrassen in de idyllische binnentuin.

Houdt u van een fijne avond met lach en mooie muziek? Daar zijn Maarten en Nina voor. Simpel. Eenvoudig, Goed maar niet gek. Of nou ja, ene beetje dan. Het zijn tenslotte cabaretiers. Droger dan kurk. Maar vooral muzikaal. Zeer muzikaal. Prachtige liedjes. Ze hebben een gitaar. Ze hebben elkaar. Ze hebben mooie grappige verhalen te vertellen. Ze hebben jullie als publiek. Dan kan de voorstelling beginnen. Ze kennen elkaar al 20 jaar, slaan nu weer de handen ineen, speciaal voor De Observant, zijn van alle markten thuis en staan garant voor een avond vol lach en muziek!

Live Cooking Menu:
Amuse hapje met sashimi van zalm en wakamé
****
Palet van Spaanse ham en worstsoorten met een fijne crudité en uiencompote.
***
Soep in wijnglas met kaasstengel
****
Een gevulde champignonkop met bospaddenstoelen risotto en truffel
****
Rosé gebraden tournedos met een dragon roomsaus
Garnituur van aardappelgratin en groenten
****
Panna Cotta met rood fruit en coulis.

Inloop vanaf 19.00 uur. 19.30 uur wordt de eerste gang geserveerd. Kortom een volledig verzorgd avondje uit. Inclusief live cooking menu, entertainment en exclusief drankjes. Prijs: €50,-.

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.