Leve de folklore!

Wanneer:
19 november 2017 @ 10:00 – 20:30
2017-11-19T10:00:00+01:00
2017-11-19T20:30:00+01:00
Waar:
ICOONtheater
Leeghwater 1
3825 Amersfoort
Nederland

Tradities en folklore is van ons allemaal! We willen toch ook dat folklore een toekomst heeft? Folklore en volksdansgroepen laten zien dat tradities in de vorm van dans, muziek en kostuums een levend erfgoed is.
Het is daarom van belang dat kennis en kunde van de huidige beoefenaars doorgegeven wordt aan volgende generaties en zo voor de toekomst behouden wordt.
Ook dit jaar organiseert de Stichting Platform Nederlandse Folklore een z.g. Platformdag, waarbij folklore en volksdansgroepen voor elkaar en voor publiek optreden, en om met elkaar te dansen en ervaringen uit te wisselen.
Deze keer hebben we gekozen voor een bredere opzet, waarbij ook de gelegenheid is om het optreden van de groep te laten beoordelen door een beoordelingscommissie, echter dit is geen verplichting.
In de ochtend en deel van de middag zijn er workshops onder leiding van deskundige coaches met aandacht voor o.a. podiumvaardigheden, uitvoering van de dansen, kostuums, vernieuwing en muziek, m.m.v.: Hélène Egberts, Aisha Harmsen,Dominike Karantzounis en Peter Vree.
Later de middag zijn de optredens van de groepen voor elkaar en voor het aanwezige publiek en in de avond is er een dansbal voor allen.

 

Meld je aan voor deze dag als deelnemer of als groep om op te treden, en mee te doen aan workshops en dansbal of als bezoeker om te kijken naar de voorstelling en deel te nemen aan workshops en dansbal! De toegangsprijs wordt nog bekend gemaakt. Opgave via: http://www.platformnederlandsefolklore.nl

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.