Lepeltje Lepeltje

Wanneer:
10 juni 2019 @ 12:00 – 22:00
2019-06-10T12:00:00+02:00
2019-06-10T22:00:00+02:00
Waar:
Burg. Brouwerplantsoen
Burg. Brouwerplantsoen
Amersfoort
Kosten:
Gratis

Een prachtig groen stadspark, live muziek, kwaliteitseten en een mooie-dingen-markt. Gooi daarbij een rijk gevuld programma voor de kinderen in de mix en je hebt Lepeltje Lepeltje Amersfoort! De mobiele keukens brengen voor iedereen genoeg opties, of je nu van klassieke gerechten houdt of klaar bent voor een meer creatieve kost. In het Pinksterweekend van vrijdag 7 juni tot en met maandag 10 juni kun je in het Burgemeester Brouwerplantsoen volop genieten van je vrije dagen. Zoals je van ons gewend bent is de entree uiteraard gratis. Dat smaakt naar meer!

?SMAAKMAKERS ?
De food line-up staat op tafel! Smul van langzaam gegaard vlees, fruitige sappen, gerechten van Amersfoortse bodem of het ambachtelijke aanbod van andere keukens!

Rondje lekker lepelen! Kan je niet kiezen uit al dat lekkers? Scoor de voordelige strippenkaart bij de kassa voor € 20,-. Hiervoor krijg je voorgeschoteld:
– Burger! In samenwerking met slagerij Dorrestein brengen de
mannen van Vuurproeven brengen hun prijswinnende gerookte
(vega)burger.
– Visje! De vischef van MILF maakt voor jou iets lekkers. Ze hebben
verschillende (vega)opties dus vraag er naar!
– IJskoud dessert bij Belicio!
– De entreebeker met een drankje naar keuze!

?ZET DE TOON ?
Burgemeester Brouwerplantsoen wordt vier dagen lang tijdens Lepeltje Lepeltje gevuld met smaakvolle live muziek. Bands zetten je in vuur en vlam en DJ’s voeren de boventoon terwijl jij in het lentezonnetje geniet van de heerlijke sfeer. Op zaterdag wordt het podium gehost door Fluor.

?MOOIE-DINGEN-MARKT ?
Bij Winkels op Wielen kun je drie dagen lang struinen en snuffelen op zoek naar bijzondere vondsten. Scoor hier retro meubels, originele kunst, een nieuwe outfit of ambachtelijke streekproducten!

?‍♀VERMAAK VOOR DE KIDS?‍♀
Terwijl mama en papa genieten van de sfeer op Lepeltje Lepeltje Amersfoort genieten de kleinsten van een kinderavontuur van zaterdag tot en met maandag. Laat je spruit knutselen, workshops volgen of smullen van optredens van muzikanten en theatermakers.

?ENTREEBEKER?
Voor je eerste drankje koop je eenmalig een milieuvriendelijk Lepeltje Lepeltje beker voor een muntje. Je kunt het zien als je entreekaartje voor alle komende edities van Lepeltje Lepeltje. Met elk nieuw drankje ruil je de lege beker voor een schoon en gevuld exemplaar. Voor kids jonger dan 12 jaar is de beker gratis. Je kunt de beker niet inruilen voor een muntje, dus je kan hem mee naar huis nemen als souvenir of achterlaten; dan wordt het op een volgende editie opnieuw gebruikt. Met deze herbruikbare bekers bouwen we samen aan een duurzame wereld.

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.