-afgelast- Laura van Dolron & Het Zuidelijk Toneel: Wat we normaal niet horen

Wanneer:
28 maart 2020 @ 20:30 – 22:00
2020-03-28T20:30:00+01:00
2020-03-28T22:00:00+01:00
Waar:
Theater De Lieve Vrouw
Lieve Vrouwestraat 13 3811 BP
Amersfoort
Kosten:
€ 17,50 / CJP 65+ € 16,50 / DLV-Pas € 15,-

Van Dolron ontmoette mensen in onder andere een tbs-kliniek, een hospice, bij de AA en in een dagopvang voor dakloze illegalen. “Deze mensen hebben een indrukwekkend levensverhaal en zullen zelden aan talkshowtafels komen. De schreeuwers laten zich wel horen, maar de mensen die niet de macht of de behoefte hebben om zich te uit te spreken, hebben vaak meer zinnigs te vertellen.

De voorstelling is een reisverslag, een inspirerende monoloog doorspekt met momenten waar Van Dolron live met de mensen die ze ontmoette reflecteert. Ze deelt het podium telkens in afwisselende samenstellingen, maar met vaste gasten Marcio Da Silva, Steve Aernouts. Muzikant Frank van Kasteren staat haar muzikaal bij en componeert live muziek.

Het Zuidelijk Toneel maakt elk seizoen tenminste één project, die gemaakt is op basis van ontmoetingen met en verhalen van mensen uit onze samenleving. Artistiek directeur Piet Menu: “Laura van Dolron heeft de ontwapenende gave om een publiek op het gemak te stellen en tegelijkertijd te confronteren met moeilijke vragen en persoonlijke bespiegelingen. Door een extra portie werkelijkheid wordt de warmte nog warmer, worden de blikken nog intenser en de vragen nog indringender.”

  • De Voorstelling ‘Ik kom iets doen’ van Laura van Dolron is komen te vervallen voor ‘Wat we normaal niet horen’. Omdat deze voorstelling in samenwerking met Het Zuidelijk Toneel erg goed werd ontvangen, is besloten om het publiek de kans te geven deze bijzondere voorstelling te zien.
  • Heb je eerder al tickets gekocht voor ‘Ik kom iets doen’, dan zijn deze gewoon geldig voor de vervangende voorstelling. Als je andere wensen hebt, dan kun je een mail sturen aan kassa@lievevrouw.nl. Dan wordt een passende oplossing gezocht!
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.