Koningsdag: de generale

Wanneer:
24 april 2019 @ 20:15 – 21:45
2019-04-24T20:15:00+02:00
2019-04-24T21:45:00+02:00
Waar:
Flint
Coninckstraat 60 Amersfoort
Kosten:
€ 12,85
Koningsdag: de generale @ Flint

In Koningsdag: De Generale peilen cabaretier Patrick Nederkoorn en Oranje-kenner Oscar Meijer de stemming twee dagen voor de grote dag. Tijdens een propvolle talkshow zoeken zij antwoorden op vragen als: waarom is er voor Amersfoort gekozen? Hoe bereid je Koningsdag voor? En wat moet je nou eigenlijk doen om Maxima een hand te kunnen geven? Daarnaast is er natuurlijk een Amersfoorts kampioenschap zaklopen en een prijs voor de mooist uitgedoste bezoeker.

Diverse gasten uit binnen en buitenland
Er komen veel verschillende gasten langs tijdens de live talkshow, waaronder burgemeester Lucas Bolsius en voormalig televisiepresentator en koningshuisverslaggever Maartje van Weegen, Trio C tot de derde, Nederlandse cultuurhistoricus Thomas von der Dunk, presentator Blauw Bloed Jeroen Snel en Koningshuisverslaggever Rick Evers. Ook royaltywatcher uit België Wim Dehandschutter, hoofdredacteur van het blad Vorsten Justine Marcella, Showband Juliana en Stadsdichter Jaques de Waart zijn van de partij. Aan het einde van de avond zijn de bezoekers helemaal klaar voor Koningsdag in Amersfoort.

Willem: hét Koningsdag bier uit Amersfoort!
TREK, het restaurant in Flint, schenkt dit speciale biertje in de week voorafgaand aan Koningsdag. Op initiatief van Koninklijke Horeca Nederland afdeling Amersfoort heeft Rock City Brewing een koningsdagbiertje gebrouwen. Een super fris en doordrinkbaar witbier. Gebrouwen met sinaasappelschil voor een kleurrijke ‘Oranje’ toets.

Tot ziens bij de generale van Koningsdag!

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.