King of the World! Ruud Weber & Lars Muller

Wanneer:
8 augustus 2020 @ 19:00 – 23:30
2020-08-08T19:00:00+02:00
2020-08-08T23:30:00+02:00
Waar:
Café de Noot
Hamseweg 31
3828 AA Hoogland
Kosten:
€ 50,- incl. saté, spareribs, of vega

Ruud Weber, bekend van King of the World en Snowy White is naast zijn vele band projecten groot liefhebber van het musiceren in intieme setting. Op een akoestische gitaar nummers spelen voor een aandachtig publiek is voor hem de ultieme vorm van musiceren. Samen met meestergitarist Lars Muller speelt hij eigen composities gecombineerd met klassiekers uit de Americana en blues traditie. Deze twee heren zijn na twintig jaar samen spelen muzikaal zo vergroeit dat de magie er bij vlagen vanaf springt.

Ruud Weber
Ruud Weber leerde op jonge leeftijd de blues kennen bij Barry McCabe’s Albatross, waarmee hij jaren door Europa toerde. Gaandeweg ontwikkelde hij de unieke combinatie van zang en bas en groeide uit tot een volwaardig frontman bij Snowy White met wie hij twee CD’s en een DVD opnam met daarop meerdere door hem geschreven composities. Als begeleider werkte hij o.a. met artiesten als Matt Schofield, Kid Ramos, JB Meijers, Mick Taylor, Nico Wayne Toussaint, Jan Akkerman, David Gogo, Carl Verheyen en Tony Vega. Vanaf 2012 is hij actief met King of the World waarmee hij vijf CD’s uitbracht en een begrip is geworden in de Europese roots-scene. Ruud Weber is driemaal uitgeroepen tot beste blues bassist door de Dutch Blues Foundation.

Lars Muller
Lars Muller speelde vanaf jeugdige leeftijd op podia door heel Nederland. Na het afstuderen aan het Conservatorium van Enschede heeft hij zich ontwikkeld tot één van Nederlands grootste gitaartalenten. Hij werkte o.a. samen met Snowy White op de Ruud Weber Band CD “New Blues” en is momenteel actief als studio gitarist en speelt regelmatig met diverse formaties. Hij is beïnvloed door de klassiekers als BB, Freddie en Albert King maar ook door de hedendaagse toppers als Carlton, Clapton en Ford. Een bijzondere mix van oud en nieuw die door velen gezien wordt als de toekomst van de blues!

Tickets te reserveren (incl. saté, spareribs, of vega): info@denoot.nl

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.