Kamermuziekmiddag: Ernst Jan Vos en Daniël Kramer

Wanneer:
9 februari 2020 @ 15:00 – 17:00
2020-02-09T15:00:00+01:00
2020-02-09T17:00:00+01:00
Waar:
Herman van Veen Arts Centre
Landgoed De Paltz 1
3768 MZ Soest
Kosten:
€ 2,50 res. kosten

Ernst Jan Vos (1996) studeert viool in de masteropleiding aan het Conservatorium van Amsterdam bij Vera Beths. Afgelopen jaar studeerde hij in Wenen bij violiste Eszter Haffner. Op jonge leeftijd speelde Ernst Jan al concerten in kamermuziek verband in o.a. het Concertgebouw in Amsterdam, het Muziek Gebouw aan ‘t IJ, en de Doelen in Rotterdam. Ernst Jan is prijswinnaar van verschillende concoursen waaronder het Prinses Christina Concours en Stichting Jong Muziektalent Nederland.

Daniël Kramer is bekend als een veelzijdig en bevlogen pianist en is veelvuldig te horen op binnen- en buitenlandse podia. Als kamermusicus werkt hij samen met grote namen als Liza Ferschtman, Quirine Viersen, Harriet Krijgh, Nobuko Imai en Charles Neidich. Daniël was talloze malen te horen op radio en tv, o.a. in DWDD, Tijd voor Max, Vrije geluiden en de Tiende van Tijl. Daniël won prijzen bij o.a. het Prinses Christina Concours, het concorso Seghizzi en het concours Olivier Messiaen in Parijs.

Artistiek Leider: Marieke Vos

Wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Soest en Triodos Cultuurfonds.

Dankzij de vrijwilligers, Stoelhouders en VriendenLoterij zijn al onze voorstellingen gratis bij te wonen. Het enige dat u betaalt zijn de reserverings- en verwerkingskosten à € 2,50 per persoon. Dit geldt niet voor onze stoelhouders en vrijwilligers.

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.