Jam Sessies

Wanneer:
7 januari 2020 @ 20:00 – 23:30
2020-01-07T20:00:00+01:00
2020-01-07T23:30:00+01:00
Waar:
Café de Noot
Hamseweg 31
3828 AA Hoogland
Kosten:
Gratis

Ja, je leest het goed, op het mooiste podium van de regio krijgt nu iedereen met een instrument of zangstem de kans om zijn kunsten te vertonen. En de kans het plezier te beleven van muziek maken met mede muziekkanten.

De backline (instrument versterkers) en drumstel zijn aanwezig evenals de geweldige geluids- installatie van de Noot, je neemt dus je gitaar, bas, keyboard, viool, saxofoon, triangel enz. mee naar de Noot en in overleg met de organisatie spreken we af met andere muzikanten om maximaal 3 stukken te spelen (geen nummers van 10 minuten uiteraard), je kunt ook zelf met anderen overleggen met wie je eventueel het podium op wil.

Of gebruik het voor een kleine try-out van je band (toch eens wat anders dan die oefenruimte nietwaar), afhankelijk van de tijd en animo kun je ook meerdere sessies meedoen.

Ieder instrument is welkom en elk niveau krijgt een kans, alle muzieksoorten (blues, jazz, funk, pop, rock, country, smartlappen enz.) zijn welkom (met uitzondering te ruige punk en heavy metal). Versterkers en drums kunnen thuisblijven. Effecten en dergelijke mogen wel aangesloten worden uiteraard, dit alles in overleg met de organisatie.

Speciale wensen kun je van te voren mailen naar: denoot.jams@online.nl
Wij kijken of we er wat mee kunnen.

Heb je altijd al eens op een podium willen staan, vind je dat jou muzikale kwaliteiten wel eens gehoord mogen worden, wil je jezelf wel eens in een band testen dan is dit je kans.

Bekijk de Facebook-pagina.

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.