Izaline Calister en Thijs Borsten: Bon Dia, Goeiemorgen (4+)

Wanneer:
29 maart 2023 @ 14:30 – 15:15
2023-03-29T14:30:00+02:00
2023-03-29T15:15:00+02:00
Waar:
De Lieve Vrouw
Lieve Vrouwestraat 13
3811 BP Amersfoort
Kosten:
€ 13,-

Tumbakoningin Izaline is jarig en wil graag haar feestje vieren op Curaçao. Daarvoor nodigt ze gasten uit. Het liefst kinderen want die vindt ze het leukst. Komen jullie ook?

Als Izaline op bezoek komt, is het altijd feest op het eiland, ‘Un dushi fiesta’ zoals de mensen op Curaçao zeggen. Het hele eiland wordt versierd en aangekleed en zelfs de dieren vieren mee. Gevlekte koeien, swingende kakkerlakken en musicerende kikkers, iedereen is van de partij. Het eiland staat compleet op zijn kop! Alleen… de klok doet een beetje raar en Nanzi de spin wil iedereen weer eens te slim af zijn en het feest verstoren. Gelukkig zijn daar Thijs met zijn piano en broer Roël met zijn trommels om het feest te redden…

De Antilliaanse zangeres Izaline Calister heeft voor de fijnproevers van live-muziek in Nederland geen introductie nodig. Ze won een Edison voor één van haar 10 cd’s, werd geridderd in de orde van Oranje-Nassau voor haar grensoverschrijdende oeuvre, haar aandacht voor geschiedenis en haar liefdadigheidswerk. Ze heeft ruimschoots haar sporen verdiend op de diverse podia, in de jazz, wereldmuziek en kindervoorstellingen.

Duizendpoot Thijs Borsten speelt piano en gitaar, is componist, arrangeur en niet te vergeten verzamelaar van kinderliedjes van over de hele wereld. Hij maakte met verschillende zangeressen liedjesboeken, waarvan de Liedjesatlas de bekendste is. Het lag voor de hand dat Izaline Calister op enig moment met Thijs Borsten zou gaan samenwerken. Het hoogtepunt van hun samenwerking tot nu toe is de voorstelling ‘Eiland van mijn vader’, een programma over liefde en familie op Curaçao, dat met veel succes in Nederland en op Curaçao gespeeld werd.

Foto © Leonie Jansen

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.