Its 2020 on tour -uitverkocht-

Wanneer:
17 oktober 2020 @ 20:30 – 22:00
2020-10-17T20:30:00+02:00
2020-10-17T22:00:00+02:00
Waar:
De Lieve Vrouw
Lieve Vrouwestraat 13
3811 BP Amersfoort
Kosten:
uitverkocht

-uitverkocht- De Lieve Vrouw zou De Lieve Vrouw niet zijn als we niet ook dit theaterseizoen ruim baan maken voor jong theatertalent. Met ‘ITS 2020 on tour’ krijg je als eerste het toptalent van nieuwe theatermakers voorgeschoteld.

Tijdens het ‘ITS Festival’ tonen studenten van theaterscholen jaarlijks in de maand juni hun afstudeerwerk. De 30e editie kon dit jaar helaas niet doorgaan. Daarom is besloten om het festival eenmalig in een nomadische vorm te gieten et voilà: de geboorte van ‘ITS 202 on tour’!

In het eerste deel van de voorstelling ITS on TOUR wordt een stroboscoop gebruikt. Dit kan bij mensen die aan fotogevoelige epilepsie lijden een insult veroorzaken.

Wel woorden, geen daden – Fikkers in Brand
In de voorstelling ‘Wel woorden, geen daden’ maken Lieve Fikkers en Giovanni Brand alles kapot. Van Johan Derksen, tot de plastic soep, tot ‘De Cactus Show’, tot het stigma en het neerbuigende vooroordeel rondom de term proberen, tot … ga zo maar door. Fikkers in Brand zijn klaar met zo’n beetje alles dat ons dagelijks leven beïnvloedt. Dat lijkt veel. Dat is zo’n beetje het hele universum. Dus ja het is ook veel. Maar het is allemaal in een half uur durende bom gestopt die ze graag naar een publiek gooien. Nu nog een publiek.

Lieve Fikkers en Giovanni Brand (concept, tekst & spel), Jimi Zoet (muziek), Lynn Schutter (eindregie)

Moede(r)loos – Maxime Schräder
‘Moede(r)loos’ is een muziektheatervoorstelling over drie jongvolwassenen waarvan de moeder niet meer thuis komt. Ze worden geconfronteerd met hun eigen gebreken, moedeloosheid en zonden. Hoe gaan ze met die confrontaties om?

Met (klassieke) zang, elektronische muziek, saxofoonspel, poëtische teksten en absurdistische bewegingen vertalen Steven van Oudshoorn, Nigel Appelboom en Maxime Schräder de Moederlozen.

Maxime Schräder (concept, tekst, spel & muziek) Nigel Appelboom (spel & muziek), Steven van Oudshoorn, Karlijn van Kruchten (spel), Robin te Selle, Guido Hoek (muziek)

Zie het toptalent van nieuwe theatermakers bij ITS 2020 on tour

In samenwerking met Rudolphi Producties, bekend van ‘Het Debuut’ dat jaarlijks bij De Lieve Vrouw te zien is, doen de afstudeervoorstellingen van de nieuwste generatie theatermakers tijdens hun tournee ook ons theater aan. De lichting 2020 mag niet ongezien blijven voor publiek en theaterprofessionals, dus komt dat zien!

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.