Inspiratiemiddag Amersfoort Zwerfafval Vrij Matchpoint

Wanneer:
20 mei 2019 @ 12:30 – 17:00
2019-05-20T12:30:00+02:00
2019-05-20T17:00:00+02:00
Waar:
Flint
Coninckstraat 60 Amersfoort
Kosten:
Gratis
Inspiratiemiddag Amersfoort Zwerfafval Vrij Matchpoint @ Flint

Zwerfafval is een belangrijk thema, in de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties kom je (zwerf)afval dan ook als onderwerp meermaals tegen. Daarom is het tijd voor een inspiratiemiddag! Think Global, act Local is hierbij het uitgangspunt.

Vele partijen zetten zich naast de gemeente in om zwerfafval tegen te gaan. Tientallen schoonmaakacties en zwerfafvalevenementen vinden elk jaar op vrijwillige basis plaats in Amersfoort; in wijken, parken, winkelcentra en op het water. Duurzame afvalverwerking is steeds meer een thema bij bedrijfsleven en bewustwording omtrent zwerfafval is een educatief thema binnen het onderwijs.

Al deze partijen zijn op hun eigen unieke wijze bezig met zwerfafval. Het is tijd om opgedane ervaring en kennis te delen op lokaal en landelijk niveau en zo meer samenwerking te stimuleren. Matchpoint Zinvol zaken doen, initiatiefnemer van Keischoon033, organiseert daarom in opdracht van Gemeente Amersfoort een dynamisch netwerk- en inspiratie evenement.

Ben je als Amersfoort actief met het tegengaan van zwerfafval? Ben je een ondernemer die duurzaam wil ondernemen, of betrokken bij onderwijs in Amersfoort met belangstelling voor dit thema? Dan ben je van harte welkom!

PROGRAMMA (12.30 – 17.00 uur)
Op het Inspiratieplein maak je tijdens de inloop, pauze en netwerkborrel vrijblijvend kennis met initiatieven en organisaties die actief zijn met zwerfafval. In een pittige dialoog gaan experts als Marius Smit, oprichter van Plastic Whale, aan de slag met het thema zwerfafval, daarna kun je kiezen uit verschillende relevante en inspirerende deelsessies.

De informele netwerkborrel waar we de middag mee afsluiten is een mooie gelegenheid om de verschillende initiatieven te ontmoeten! Bekijk het volledige programma hier.

De toegang is gratis, bezoekers moeten zich wel aanmelden.

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.