Innerlijke rijkdom

Wanneer:
18 oktober 2019 @ 10:00 – 12:00
2019-10-18T10:00:00+02:00
2019-10-18T12:00:00+02:00
Waar:
Bibliotheek Leusden
Hamersveldseweg 77
3833 GL Leusden
Kosten:
Gratis

Auteur en persoonlijk ontwikkelingscoach/trainer Liesbeth van Arendonk en Ester Janssen, spreker, coach en trainer in de psychosomatiek, geven een interactieve lezing over innerlijke rijkdom in de Bibliotheek Leusden.

Er is geen ‘magic pill’ die maakt dat we ons direct goed voelen op het moment dat we dat willen. De omstandigheden waar we in zitten of mensen in onze omgeving lijken soms een stoorzender te zijn voor onze innerlijke vrede. Hoe zou het zijn om anders naar deze stoorzender te gaan kijken en om deze te gebruiken als ingang naar innerlijke rijkdom. Er zijn vele verhalen bekend van mensen die in uiterst slechte omstandigheden bleven staan en toch betekenis vonden in het leven. In de huidige maatschappij (waarin de omstandigheden zeker niet slecht te noemen zijn) is het soms moeilijk betekenis te vinden en te blijven staan onder de druk die er heerst. Daar gaat deze interactieve lezing over.
Bij de interactieve lezing Innerlijke rijkdom, hoe doe je dat, die op twee momenten plaatsvindt, krijg je kennis, praktische oefeningen, tips en nog een extraatje mee naar huis. Zodat je ook na de lezing verder kunt gaan met het ontplooien van jouw innerlijke rijkdom.

Aanmelden: >>

Deze lezing wordt in samenwerking met Mood-art en Betrokken in Balans georganiseerd.

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.