Hillsome South

Wanneer:
24 mei 2019 @ 21:30 – 25 mei 2019 @ 00:30
2019-05-24T21:30:00+02:00
2019-05-25T00:30:00+02:00
Waar:
Café de Noot
Hamseweg 31
3828 AA Hoogland
Kosten:
Gratis

Hillsome South is een solide band met sterke lead zang en vloeiende close harmony. Het repertoire omvat een wijd spectrum van Americana, Westcoast en country muziek en bestaat uit covers van o.a. Bonnie Raitt, John Mayer, the Band, John Hiatt en Lowell George. Steeds vaker treedt de band op in akoestische bezetting en oogst hiermee veel succes. Bovendien speelt Hillsome South nu ook eigen werk en ook dat wordt positief ontvangen door het publiek!

Wie zijn de bandleden?

Marieke Heerschop (lead vocal, guitar, harmonica) is de front woman van Hillsome South. Als zij zingt dan valt het publiek vanzelf stil en luistert.

Jos van Workum (bass, vocal) is de stuwende kracht van de band en bovendien zeer creatief in het bedenken van eigentijdse arrangementen voor de covers die Hillsome South speelt. Daarnaast zingt hij ook nog een prima deuntje mee.

Gerard Harder (guitar, mandoline, dobro, vocal) is een echte Americana-liefhebber en als een vis in het water met het repertoire van Hillsome South. Hij switcht tijdens een gig regelmatig van instrument en neemt ook veel zangpartijen voor zijn rekening.

Michael Huisman (piano, Hammond) is de toetsenist van Hillsome South en geeft met zijn toetsenwerk precies de passende lading aan de nummers.

Rob Heerschop (drums) is een muzikale en creatieve duizendpoot die pendelt tussen de klassieke en de lichte muziek. Hij houdt Hillsome South steady in het goede ritme.

 

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.