Gruppo di Zappatori

Wanneer:
27 september 2020 @ 19:00 – 21:00
2020-09-27T19:00:00+02:00
2020-09-27T21:00:00+02:00
Waar:
Café Miles
Hof 25-26
3811 CK Amersfoort
Kosten:
Gratis

In 2019 sprokkelde Norman Kapoyos een groepje muzikale Zappa-fanaten bij elkaar voor een Undercover sessie in Deventer. De klik tussen de onderlinge muzikanten (o.a. afkomstig uit Marutyri, Re-Freshed Orchestra en Swinging Mood Orchestra) en tussen de band en het publiek was dusdanig dat men besloot het serieuzer aan te pakken. Hoewel, ‘serieus’ is een beladen begrip voor de Zappa-liefhebber, want humor en satire lopen als een rode draad door het werk van de man met de snor, waarin complexe muzikale virtuositeit en banale cliche’s elkaar in rap tempo afwisselen. De kenners weten waarvoor ze komen en zij die zich graag laten verrassen kunnen beter ook niet thuis blijven!

Gitaar/zang: Norman Kapoyos
Keys/zang: Roland Jenster
Drums: Maurice Slot
Bas: Rik van der Ouw
Saxofoon: Alessandro Russo

Dit concert is gratis te bezoeken. Een vrijwillige bijdrage wordt echter zeer gewaardeerd, zodat wij je in deze uitdagende tijd toch een bijzonder livemuziekprogramma kunnen blijven aanbieden. Jouw bijdrage gaat volledig naar de artiesten/onze programmering. In Miles staat hiervoor een donatiebox.

Voor dit concert hoeft niet vooraf te worden gereserveerd. Wil je zeker zijn van een zitplaats, kom dan op tijd. Aan de deur wordt iedereen gecontroleerd op ziekteverschijnselen die op corona kunnen wijzen. Miles behoudt zich het recht om jou of iemand in jouw gezelschap de toegang te weigeren. Blijf bij twijfel thuis en laat het ons weten als je niet komt.

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.