Grof Geschud: Broeden

Wanneer:
7 februari 2023 @ 20:30 – 22:00
2023-02-07T20:30:00+01:00
2023-02-07T22:00:00+01:00
Waar:
De Lieve Vrouw
Lieve Vrouwestraat 13
3811 BP Amersfoort
Kosten:
€ 18,-

Een gate op vliegveld wacht een man verwachtingsvol op zijn grote liefde, na zes weken van haar gescheiden te zijn. En zag toen in een oogopslag dat haar afwijzing definitief was. Een hilarische en ontroerende poging van twee ex-geliefden om zichzelf te verlossen van de verpletterende verlatingsangst. Met verbeelding als reddingsboei.

Het nog maar net autonoom geworden hart van de vrouw brak bij het zien van alle pijn van de man, en zo bleef zij nog 732 dagen bij hem met scherven in haar borst. Een realistisch relaas van een relatie die op de klippen loopt. Een geadopteerde hond waarvan ze allebei geen afstand willen doen.

Na het in de pers bejubelde en voor de Neerlands Hoop genomineerde debuut ‘Lijmen’ is er nu de tweede avondvullende cabaretvoorstelling van Grof Geschud: ‘Broeden’. Wees getuige van een hilarische en ontroerende poging van deze ex-geliefden om zichzelf te verlossen van de verpletterende angst om verlaten te zijn. Een poging die duizend beelden krijgt in verhalen, nummers en scènes. Verbeelding als laatste reddingsboei.

Onder de bekwame vleugels van Minou Bosua (de Bloeiende Maagden/Minoux) en Janne Desmet (Studio Orka) en met coaching van Raf Walschaerts (Kommil Foo) vliegt Grof Geschud uit.

Credits
Lander Severins & Myrthe van Velden (tekst, spel & muziek)
Foto © Noortje Palmers

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.