FLUOR STUDIO: OPEN DAG 28 en 29 Finale met de Nachtparels

Wanneer:
28 januari 2023 – 29 januari 2023 hele dag
2023-01-28T00:00:00+01:00
2023-01-30T00:00:00+01:00
Waar:
FLUOR Studio
Heliumweg 15
Kosten:
Gratis

En 29 Januari!

Een jaar lang hebben ze bij FLUOR gebouwd aan het nieuwste project; de FLUOR Studio
Na het verdwijnen van de repetitie- en studioruimte die er vroeger bij De Kelder was, was het gebrek aan een openbare studio groot. Mede dankzij de financiële steun van de Gemeente Amersfoort hebben we nu de FLUOR Studio kunnen realiseren in de broedplaats OostWest.

FLUOR Studio is er voor alle makers van Amersfoort. Van beginnende tot gevestigde artiesten en makers, er is voor iedereen plek. Van muzikant tot podcastmaker en van DJ tot fotograaf. Iedereen kan aan de slag in de FLUOR Studio.

Vandaag staat in het teken van produceren in de FLUOR Studio
De studio is de hele dag open en gratis toegankelijk voor makers die een kijkje willen komen nemen of een demo op willen komen nemen. Producer CityLights is aanwezig om masterclasses te geven en demo’s te maken.

Locatie FLUOR Studio: Heliumweg 15, Amersfoort

Op 29 Januari, De Nachtparels live stream,

The Pearlies are back on the interwebs. Weer terug in de podcaststoelen gaan zij een speciale gast Jordy te Braak (a.k.a. Pixel Kaiju a.k.a. Evil Doctor NFT) van top tot teen fileren met boeiende en vragen over zijn visie op de hedendaagse popcultuur. Uiteraard weer ondersteund met een lekker plaatje.

Deze live podcast wordt gestreamd vanuit FLUOR Studioen wordt vanzelfsprekend gehost door het dynamische duo Sander en Ray. Grijp je bak popcorn en schakel in via www.fluor033.nl/studio.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.