Duda Paiva Company -uitverkocht-

Wanneer:
19 januari 2020 @ 14:30 – 16:00
2020-01-19T14:30:00+01:00
2020-01-19T16:00:00+01:00
Waar:
De Lieve Vrouw
Lieve Vrouwestraat 13
3811 BP Amersfoort
Kosten:
uitverkocht

-uitverkocht- De magische schuimrubberen wereld van Duda Paiva Company brengt uitgestorven dieren en andere vergeten zaken weer even tot leven.

Welkom in de winkel van mijnheer Ut, waar bijzondere planten en dieren tot leven komen. Maak kennis met de laatste Dodo en de magische Buidelwolf, de nieuwsgierige Rinoceros en de gretige vleesetende plant. Mijnheer Ut houdt van álles in zijn winkel. Daarom verkoopt hij liever niks. Want waar blijven dingen als ze weg zijn? En wat zou er van mijnheer Ut overblijven als hij zijn winkel niet meer heeft?

Als op een dag mevrouw Caterpillar langskomt om de huur op te halen, blijkt de kassa leeg, maar de winkel zelf staat vol kostbaarheden. Dus besluit mevrouw Caterpillar wat uit te zoeken. Als zij haar oog op de dieren laat vallen, moet mijnheer Ut alle zeilen bijzetten om de winkel te redden. Gelukkig staat hij er niet alleen voor: de dieren komen in opstand en de plant bedenkt een list.

Duda Paiva Company heeft Amersfoort als thuisbasis en mixt dans met schuimrubberen poppen tot een visuele, toegankelijke vorm van theater. In zijn jeugdvoorstellingen zet Paiva de wereld van tekenfilms en games op het podium. Alles komt zó dichtbij dat het bijna echt wordt. Dit is de vierde jeugdvoorstelling en een idee van Tim Velraeds, die ook speelt in ‘Monsters’ (★★★★ de Volkskrant en Theaterkrant).

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling? Deze voorstelling is precies grappig, leuk of interessant genoeg als je ouder bent dan 6 jaar. We vragen ouders/begeleiders deze grens te hanteren. Baby’tjes kunnen helaas niet naar binnen.

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.