De Etalage Livestream

Organisatie: Fluor. Meer op Facebook: >>

Middag:

14:00 – 15:30 Wag1
De Wag1 sound is een funky mix van breaks en rave. Ook doet hij niet moeilijk over een lekkere Reggae of dancehall plaat. Concerten die al vroeg in zijn leven veel indruk maakten waren van artiesten als The Prodigy en Prince. Deze energie is hem altijd bijgebleven. Gecombineerd met zijn liefde voor de Jamaicaanse soundsystem culture en UK underground hoopt hij altijd tot een funky en verrassende set te komen.

15:30 – 17:00 Thick Chicken
Zet de twee gangmakend goede vrienden achter een dj booth en ervaar de lach op je gezicht. Met de Thick Chicken flavour wordt de sfeer gezet. Met muziek als leidraad in hun vriendschap, is het voor Roeland en Gerran altijd het doel elkaar uit te dagen. De basis is House, maar vanaf daar vliegen de kippen alle kanten op.

Avond:

19:00 – 20:30 Saudara
Elektronische muziek heeft deze twee jongens ooit bij elkaar gebracht. Verwacht een hoop diepgang, uitstapjes naar de gloriedagen van oude rave, en hier en daar wat breakbeat. Dreunende kicks en rollende baslijnen zijn het devies.

20:30 – 22:00 Minimal Default
Minimal Default, raven wordt tot een nieuw niveau gebracht met een combinatie van snoeiharde techno, harddance en invloeden uit de hardcore.

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.