De Etalage Livestream #2

Het is tijd voor alweer de tweede Etalage livestream!

Deze zaterdag in de Etalage:
19:00 – 20:00 Jay-Wood Sound, Light & DJ Services
20:00 – 21:30 Hani Tuna
21:30 – 23:00 Mavochi

Jay Wood
Jaap Bosman, beter bekend als Jay-Wood, is een DJ uit Amersfoort voor wie muziek een manier van leven is geworden. Van ‘s winters de Franse Alpen tot ‘s zomers de Nederlandse clubs, draait hij iedere dansvloer vol. Door zijn all-round stijl komen zijn sets vaak verrassend uit de hoek. Zijn passie voor house, tech house en techno speelt hierin een grote rol.

Hani Tuna
De mannen van Hani Tuna weten hun publiek altijd mee te nemen in hun muzikale trip. Ze laten je graag house met Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse invloeden horen, ritmisch en groovy. Vanaf daar wordt vaak de stap gemaakt naar rauwe breakbeats, stevige electro en upbeat housebangers. Met dit brede spectrum verrassen ze zowel publiek als elkaar.

Mavochi
Deze twee muziek-encyclopedieën zijn sinds de ijstijd samengespannen om hun passie voor dansbare tunes en funky plaatjes te delen met alle homo sapiens. Ze gaan jullie vermaken met hun Funky // Disco // House set waarbij stilstaan geen optie is. Ongeacht de details van jouw lockdown laten deze mannen horen wat jij wil horen. Af en toe een vreemde uitschieter, plezier en de diverse smaak van muziek maakt dit duo tot wat het is. Het kan niet gek genoeg.

Link naar de stream wordt zaterdag gepost in het Facebook-event: >>

 

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.