Comedy Diner Show

Wanneer:
22 januari 2020 @ 18:30 – 22:30
2020-01-22T18:30:00+01:00
2020-01-22T22:30:00+01:00
Waar:
Café de Noot
Hamseweg 31
3828 AA Hoogland
Kosten:
€ 45,-

Wegens groot succes wederom smakelijk lachen en eten in Café de Noot. Reserveer vandaag nog voor de Comedy Diner Show. Na het verrukkelijke driegangen diner zal de MC de zaal opwarmen en daarna de eerste comedian aankondigen die het podium zal bestijgen om met oneliners, anekdotes en geestige verhalen..Na een borrelpauze zal de MC onder luid applaus terugkomen om de headliner van de avond aan te kondigen. Die comedian sluit de avond hilarisch af met zijn komische comedy show.

De comedians, even voorstellen…

De dynamische en sympathieke ROBBERT JAN PROOS weet met publieksparticipatie en fraaie verhalen de stemming erin te brengen en de zaal op te warmen voor alle hilariteit die nog zal volgen…

De eerste topact van de avond is niemand minder dan de gevatte Amsterdammer JOHAN VAN GULIK. Johan is niet alleen een grappenkanon maar ook een woordkunstenaar eerste klas. Met zijn droge humor, rake oneliners en bizarre verhalen weet hij elk publiek in te pakken.

De hilarische afsluiter van deze Comedy Diner Night is de ervaren en doorgewinterde professional TOM SLIGTING Deze hilarische routinier werd in de media al eens het buitenechtelijk kind van Youp en Freek genoemd. Zijn verhalen en komisch, origineel, herkenbaar en levendig. Met zijn act is de Comedy Diner Night helemaal compleet.

Kaarten incl. 3 gangen diner € 45,- p.p.
Opgeven aan de bar of via info@denoot.nl

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.