Comedy Diner Show

Wanneer:
15 juli 2020 @ 19:00 – 22:30
2020-07-15T19:00:00+02:00
2020-07-15T22:30:00+02:00
Waar:
Café de Noot
Hamseweg 31
3828 AA Hoogland
Kosten:
€ 57,50 incl. 3 gangen diner

Smakelijk lachen en eten Café de Noot. Reserveer vandaag nog voor de Comedy Diner Show. Na het verrukkelijke driegangen diner zal de MC de zaal opwarmen en daarna de eerste comedian aankondigen die het podium zal bestijgen om met oneliners, anekdotes en geestige verhalen..Na een borrelpauze zal de MC onder luid applaus terugkomen om de headliner van de avond aan te kondigen. Die comedian sluit de avond hilarisch af met zijn komische comedy show.

De comedians, even voorstellen…

MARIEKE PEPER is de goedlachse host van dit comedy diner. Deze cabaretière zal je warm verwelkomen met haar grappige verhalen en de aanwezigen opwarmen voor de eerste act.

De droogkomische en innemende CRISTIAN PIELICH is de eerste hoofdact. Zijn show bestaat uit droge grappen en anekdotes over zijn verwondering over het leven. Publieksparticipatie en hilarische twists zijn de ingrediënten van de Haarlemse comedian/ cabaretier.

De hilarische afsluiter van deze Comedy Diner Night is niemand minder dan de ervaren en doorgewinterde professional REINIER MEIJER. Deze hilarische Amsterdammer trad op bij vele dinershows in het land. Hij weet de avond als uitsmijter altijd sfeervol af te sluiten dankzij zijn gevatte improvisaties. Hij heeft een gevoel van humor die bij iedereen aanslaat en daarom maakt hij er altijd een feestje van!

Reserveren: info@denoot.nl

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.