Classical Christmas Concert -uitverkocht-

Wanneer:
17 december 2021 @ 12:30 – 14:30
2021-12-17T12:30:00+01:00
2021-12-17T14:30:00+01:00
Waar:
AFAS Theater
Inspiratielaan 3
3833 AV Leusden
Kosten:
uitverkocht

Beleef in het AFAS Theater in Leusden het ultieme concert met kerstklassiekers van wereldberoemde componisten. In de hoofdrol pianist Jan Vayne en het beroemde Bach Choir & Orchestra of the Netherlands.

Christmas with Vivaldi
Het programma voor de pauze is een unieke samensmelting van de twee beroemdste werken die Vivaldi componeerde: het Gloria in D en ‘Winter’ uit De Vierjaargetijden. Het Gloria in D is het barokgezelschap op het lijf geschreven waarbij sopraan Olga Zinovieva en alt Melina Meschkat de schitterende aria’s vertolken.
De musici van The Bach Orchestra of the Netherlands laten in Vivaldi’s ‘Winter’ horen waarom zij tot de top van de Europese barok behoren. Jan Vayne improviseert in de stijl van Vivaldi zoals hij dat alleen kan: virtuositeit gekoppeld aan pure devotie.

Traditional Christmas
Na de pauze wordt u meegenomen in een totaal andere sfeer met onder andere bekende kerstklassiekers: Silent Night, God rest you merry gentlemen, Last Christmas, Ave Maria en O Holy Night. Geniet van de sprankelende optredens van solisten sopraan Olga Zinovieva, sopraan Eva Schuurman en tenor Martinus Leusink.

Jan Vayne
De pianovirtuoos zorgt voor ontroerende momenten tijdens het Classical Christmas Concert. Wars van vaste gewoonten of muzikale dogma’s improviseert hij er lustig op los. Wees getuige van de indrukwekkende interactie tussen deze uitzonderlijke pianist en The Bach Orchestra of the Netherlands. Puur, warm en sfeervol in de dagen voor kerst!

Musici
The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands
Olga Zinovieva, sopraan
Eva Schuurman, sopraan
Melina Meschkat, alt
Martinus Leusink, tenor
Pieter Jan Leusink, dirigent

Bladwijzer de permalink.

Over Bernard van Gellekom

Gmail: eempodium@gmail.com ww: Warrel$002

Reacties zijn gesloten.